Life Fehér Patrik 2023. 10. 25.

Megmutatták, hogyan kell szépen enni a hamburgert

Ha követed a gyorsétterem ajánlását, nem fog többet szétesni a kezedben a burger.

Imádjuk a hamburgereket, azonban gond velük, hogy fogyasztás közben a rétegek elcsúszkálnak, a paradicsom vagy épp a szósz pedig kifolyik, kicsöpög a szendvicsből. Tudjuk, hogy nem óriási problémák ezek, de azért elég bosszantó tud lenni, ha emiatt véletlenül leesszük a ruhánkat.

Ezzel kapcsolatban mutatott egy trükköt a nagyvilágnak a Burger King japán Twitter X-fiókja. A cég híres szendvicse, a Whopper abszolút a szétcsúszós kategóriába tartozik, azonban ahogy arra rávilágítottak, ezt is meg lehet enni szépen.

Ehhez egy végtelenül egyszerű, három lépéses uravazát osztottak meg (apró, életünket megkönnyítő trükknek lehetne fordítani ezt a szót). Ha őszinték akarunk lenni, igazából ez csak egy lépés, ami pusztán annyi, hogy a Whopper csomagolásának felső részét csak tépjük félbe, és hajtsuk le a hamburgerről.

És ennyi.

A szendvicset ezután a szánk felé fordítva ehetjük a csomagolásából, ami megakadályozza a rétegek elcsúszását, ha pedig valami ki is potyog a hamburgerből, a papír megfogja azt. Ja, és a kezünk sem lesz zsíros.

Végtelenül egyszerű a trükk, de nagyszerű is egyben, és ezzel a Burger King sokaknak újat mutatott, ahogy azt a hozzászólások is mutatják. A legérdekesebb közülük azt is kiemelte, hogy így megoldott az egyébként nagy helyet foglaló csomagolás elhelyezése is evés közben, nem kell azt a tálcán kerülgetni.

Forrás: Burger King
Kép(ek) forrása: Getty Images