Life Fehér Patrik 2024. 02. 02.

Zavartalanul nyaralhattak a földi paradicsomban, mégsem tetszett nekik

Mint kiderült, nem feltétlenül jó, ha az ember olyan helyen nyaral, ahol rajta és a személyzeten kívül nincs senki más. A különleges élményt százmilliókért kínálják.

Nemrég nyílt Mexikóban a Grand Velas Boutique Los Cabos nevű 79 lakosztályos hotel, egy köpésre a nagyon hasonló nevű testvérszállodájától, a Grand Velas Los Cabostól. A szállások olyanok, amilyennek az ember elképzel egy tengerparti luxushotelt: érkezéskor Dom Pérignon pezsgővel köszöntés, személyi edzésprogramok, helyi bor-, tequila- és sajtkóstolás a két Michelin-csillagos séf éttermében, 180 fős személyzet és óriásmedence. Vizuálisan is nagyon rendben van a hely, lapozd végig a galériát:

15 fotó megtekintése

Mindezt nemrég egy pár is átélhette: Cameron Jensen és felesége nemrég a helyen pihent, ahol a legolcsóbb szoba is 400 ezer forintnak megfelelő összegről indul éjszakánként. Nyaralásukról a közösségi oldalakon is beszámoltak, kiemelve egy rendkívüli furcsaságot:

rajtuk kívül sehol nem volt senki.

A személyzetet leszámítva, akik rendesen végezték a munkájukat, üdülésük során csak elvétve találkoztak nyaraló emberekkel. Ez valóban különös egy több száz ember befogadására képes komplexumban, az élményt megélő pár leginkább bizarrnak, olykor félelmetesnek találta a szituációt.

Később kiderült, ez a fajta üresség szándékosan tervezett volt. “Az üdülőhely nyitási szakaszában úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk a foglalható lakosztályok számát, hogy ezzel exkluzív élményt nyújtsunk. A vendégek számának fokozatos növelése mellett döntöttünk, hogy a Velas Resortsot választó utazók várakozásait felülmúló nyaralást biztosítsunk, legyen szó akár az első vendégünkről, akár évekkel a nyitás után visszatérő látogatóinkról” – mondta Andreas Schmidt ügyvezető igazgató.

Zavartalanul nyaralhattak a földi paradicsomban, mégsem tetszett nekik

Ami egyeseknek nem tetszett maradéktalanul, abból a hotel rendszert tervez csinálni. 600 ezer dollárért (211 millió forintért) ugyanis kibérelhető három napra az egész szálloda, ahol minden éjjel más luxuslakosztályban lehet aludni, napközben egyedi programokon lehet részt venni, és mindenki a vendég kívánságait lesi folyamatosan.

Forrás: Luxury Launches
Kép(ek) forrása: Velas Resorts