Life Fehér Patrik 2024. 02. 15.

Titkos nyereményutakat sorsol a magyar légitársaság

70 szerencsésnek biztosít utazást és szállást ingyen és bérmentve a Wizz Air. A légitársaság csak azt nem mondja meg, hova repíti a nyerteseket.

Különleges tavaszi kiruccanásra invitálja az utazóközönséget a Wizz Air. A magyar tulajdonú légitársaság nyereményjátékot hirdetett, melynek díja egy páros retúrjegy a londoni Gatwick repülőtérről, valamint szállás a március 7-ei hosszú hétvégére.

Csak éppen azt nem mondták meg, hova szólnak a jegyek, és hol lesz a szállás.

Mindezt persze szándékosan tették. A Vessz el a Wizz Air-rel programot nem először hirdetik meg: korábban Olaszország több repteréről, valamint Bécsből repítették az embereket Abu-Dzabiba vagy éppen Grúziába.

A játékban tényleg bármi lehet a célpont, akár egy új útvonalat is bemutathatnak így, emiatt megtippelni sem lehet, hová szólnak a rejtélyes jegyek. A bepakolás így sem válik stresszes élménnyé, ugyanis a légitársaság pár nappal előre szól a kisorsoltaknak, hogy nagyjából mire készüljenek.

Győztesből egyébként 70-en is lesznek, 35 jelentkező kapja meg másodmagával a rejtélyes út lehetőségét. Egyedül azt sajnáljuk, hogy ebben a játékban csak az Egyesült Királyság állampolgárai vehetnek részt.

Forrás: Wizz Air
Kép(ek) forrása: Marcos del Mazo/LightRocket via Getty Images