Life Fehér Patrik 2024. 02. 16.

Tudtad, hogy erre is képes egy Forma-1-es pilóta?

Nem unatkozott a Forma-1-es téli szünetben Charles Leclerc. A Ferrari versenyzője zenestúdióba vonult, és négy számot is felvett egy profival.

Nem csak az autóvezetéshez ért Charles Leclerc: a Ferrari Forma-1-es pilótája a zenei világban is kiigazodik. A monacói autóversenyző nem a saját hangját szereti hallatni, helyette a zongorája beszél, nem is rosszul.

Tudásából rendszeresen ad ízelítőt Instagram-oldalán, de tavaly egy-egy futamot követően már előrukkolt önálló darabokkal is.

Az ilyen szólóprojektek után komolyabb fába vágta fejszéjét az ötszörös futamgyőztes. A 2024-es szezon kezdete előtti téli szünetben stúdióba vonult Sofiane Pamart francia zongoraművész társaságában, együtt pedig négy dallal jelentkeztek. Íme az egyik:

“Minden másodpercét élveztem ennek a folyamatnak. A holtszezonban két napra stúdióba vonultam Sofiane-nal, és négy számon dolgoztunk” Nagyon büszke vagyok az eredményre” – fogalmazott Leclerc, hozzátéve, hogy a számok a digitális verzió mellett bakelitlemezen is kaphatóak lesznek.

A pilóta nem az egyetlen a sportoló, aki zenélni kezdett. Nemrég összegyűjtöttünk öt profit, akik komolyabban belevágtak ebbe a területbe – köztük van leendő 2025-ös csapattársa, Lewis Hamilton is:

Kép(ek) forrása: Rudy Carezzevoli/Getty Images