Life Fehér Patrik 2024. 02. 17.

Kiiktatta a konkurens férfiakat, hogy párt találjon

Te meddig mennél el szingliként, hogy párt találj? Többen is vannak, akik mindent bevetnek, és sajátos módszereikkel a konkurens férfiakat is eltüntetik.

Napjainkra széles körben elfogadottá vált az online ismerkedés és párkeresés, számos mobilalkalmazás fejlesztői szeretnék, hogy az ő szolgáltatásukkal találjuk meg a boldogságot. Ezek algoritmusai azonban egyes embereket kiemelt helyzetbe hoznak, míg mások hiába próbálkoznak, soha nem találkoznak senkivel.

Ezt unta meg Los Mayers is, aki egy hónapot töltött az egyik párkereső appban. Még elő is fizetett a prémiumszolgáltatásra, de így is csak csalódások érték. Mivel maga is appfejlesztő, elkészítette inkább a saját alkalmazását, a Flirt With Los-t. Nincs teletömve mindenféle algoritmussal az egész, de nem is árul zsákbamacskát a férfi.

Csakis vele lehet ismerkedni az alkalmazásban, senki mással.

Tulajdonképpen még regisztrálni sem kell a használatához, csak letöltés és megnyitás után dönteni, hogy bejön-e a férfi vagy sem. A kontakt létesítéséhez a felhasználónak meg kell adnia a Twitter- vagy Instagram-felhasználónevét, ott pedig már folytatódhat a társalgás.

Így néz ki az alkalmazás (Kép: Flirt With Los/App Store)

Így néz ki az alkalmazás (Kép: Flirt With Los/App Store)

Mayers, aki tavaly eldöntötte, hogy minden hónapban új mobilappot készít, elmondta, hogy részben programozói képességeit is fejlesztette ezzel a projekttel. Persze a társkeresés sem volt utolsó szempont, mondta el a Gizmodónak.

Nem ő az egyedüli, aki ilyen módszerrel próbált párt keresni. Korábban egy Aaron Smith nevű amerikai férfi is saját appot fejlesztett, arról itt olvashatsz bővebben.

Forrás: Gizmodo
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Getty Images