Life Fehér Patrik 2024. 03. 13.

Visszatért Ronaldo, megyei meccsen focizott újra

Na jó, látva a Fenomén teljesítményét, a focizás kicsit túlzó kifejezés, de tény, hogy pályára lépett. Mindezt az egyik angol fogadóiroda kedvéért tette.

Zseniális reklámötlettel rukkolt elő az angol Paddy Power fogadóiroda egy új fogadási funkció beharangozásával kapcsolatban. A dolog lényege, hogy az egyes játékosokra kötött fogadások tovább élnek akkor is, ha a játékost lecserélik. Például ha arra fogadunk, hogy Szoboszlai Dominik gólt lő, de nem lőtt, mielőtt lecserélték, a cserejátékos pedig lőtt, akkor jóváírják a nyereményt.

Persze benne van a pakliban, hogy a cserejátékos nem váltja be a hozzája fűzött reményeket. Erre épül az a videó is, melyet a fogadóiroda a valaha volt egyik legjobb focistával, Ronaldóval készített. A brazil világbajnokot a történet szerint leküldték vidékre, az angol futballrendszer 11. szintjére, azaz egy klasszikus megyeire.

A meccsre a szupercsere limuzinnal érkezett, azonban nem alkotott maradandót a pályán. A középkezdést ugyan még egy rabonával végezte el, de amúgy nem ment a labdákra, később pedig inkább telefonált, mintsem a futballal foglalkozott volna.

Természetesen az egész jelenetsor megrendezett volt, de az amatőr színészek és a valóban megyei meccseken focizók tényleg hitetlenkedve fogadták a futballsztárt. Az egész zsenialitását a humoros kiszólások adják: az angol foci örökös zrikatémája, a Tottenham nyeretlensége itt is előkerül, de a pontot az i-re az teszi fel, hogy maga Ronaldo is hamis igazolással, Dave Walsh néven kénytelen játszani.

Forrás: Paddy Power
Kép(ek) forrása: James Whitehead/Eurasia Sport Images/Getty Images