Life Erdős Norbert 2024. 04. 09.

Szupersztár érkezik Debrecenbe júliusban

Sorra jelentik be a debreceni Campus Fesztivál fellépőit: Martin Solveig mellé most Rita Ora is csatlakozott, szóval sztárfellépőkből sem lesz hiány az ország keleti csücskében a nyáron.

Az már korábban kiderült, hogy a debreceni fesztivál szinpadain fellép többek között Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, a Mando Diao, a Danko Jones, Gayle és a trinidadi reggae-dancehall énekesnő Queen Omega is. Most pedig bejelentették, hogy a Campus nemzetközi fellépőihez csatlakozik a koszovói származású énekesnő, Rita Ora is a fesztivál zárónapján.

Olyan slágerekre készülhetünk az énekesnőtől, mint a Body On Me, az I Will Never Let You Down, vagy az 550 milliós megtekintésnél járó Let You Love Me.

 

Ora 2007-ben háttérénekesként közreműködött Craig David Awkward c. dalában, majd 2008-ban a Where’s Your Love-ban Tinchy Stryder-rel együtt szintén feltűnt. 2009-ben az A&R lemezkiadó mesélt Ora-ról a Rock Nation kiadónak, ahol Jay-Z is szerződtetve van. Még ebben az évben Rita cameoszereplőként feltűnt Jay-Z Young Forever című és Drake Over című videóklipjében. Ezek után Jay-Z leszerződtette a Rock Nation-nél.

A Hot Right Now, amivel Rita Ora berobbant 2011-ben:

 

Az énekesnő debütáló albuma az ORA címet viseli, amely 2012. augusztus 27-én jelent meg. 2015-ben az Egyesült Királyságban sugárzott The X Factor című tehetségkutató műsor tizenkettedik évadának egyik zsűritagja volt.

Amely pedig a Campus hazai fellépőit illeti, a magyar előadókból sem lesz hiány a Nagyerdőn: Azahriah, Majka, Tankcsapda, ByeAlex és Rúzsa Magdi is Debrecenbe készül.

Forrás: Campus Fesztivál Official
Kép(ek) forrása: Getty Images