Life Kovács Miklós 2024. 04. 22.

Új Deadpool-előzetes, végre dühös Rozsomákkal

Pár új jelenettel érkezett a A Deadpool és Rozsomák második teljes előzetese, a vérben fürdő humor pedig garantált, itt szem és heregolyó nem marad szárazon

Deadpool & Rozsomák  2024 egyik legjobban várt amerikai filmje, az új, eddig nem látott jelenetek alapján pedig egyre biztosabb, hogy a harmadik eresztést sem tolták el a készítők. Végre megjelenik a Rozsomák karakterét alakító Hugh Jackman, aki Deadpool (Ryan Reynolds) szöges ellentétét adva hoz új dinamikát a harmadik részre. 

Az első két film, valamint a Wolverine (X-Men Origins) még a 20th Century Foxnál készült, melyet azóta felvásárolt a Marvel filmes univerzumát is birtokló Disney. Így a két karakter szerepeltetése elől elhárultak a jogi akadályok, a gigantikus Marvel-filmfolyamhoz csatlakozik a két legendás karakter, ami még több kikacsintásra és poénra ad lehetőséget.

Kiderül az előzetesből, hogy a két hős a multiverzumnak köszönhetően úgymond szabad kezet kap, és kalandozhatnak a Marvel-filmek eddigi eseményei, karakterei között, sőt furcsa, Mad Max-szerű jeleneteket is látni fogunk, érdekesnek ígérkezik!

A Deadpool & Wolverine július 26-án érkezik a mozikba, szóval már nem kell sokat aludni.

Forrás: Marvel
Kép(ek) forrása: Marvel Studios