Life Fehér Patrik 2024. 04. 24.

Puszta kézzel ártalmatlanított egy aligátort egy MMA-harcos

Civil szakmájából kifolyólag eleve ért ehhez a sportoló, de most megmutatta, ha kell, spéci felszerelés nélkül is elbánik egy 2,4 méteres hüllővel.

Mike Dragich valószínűleg nem az az ember, akit bármitől is félteni kellene. A 34 éves floridai férfi szolgált az amerikai haditengerészetnél is, jelenleg pedig MMA-zik. A küzdősportot nem űzi olyan profi szinten, hogy abból megéljen, így van civil foglalkozása is:

aligátorbefogó.

Munkájára szükség is van az államban, a hüllők előszeretettel kóborolnak lakott területen, aminek a helyiek nem örülnek. Épp ezért abban nincs is semmi extra, hogy el tud fogni egy aligátort, hisz megtanulta, ismeri a lépéseket, tudja, hogy milyen eszközt mikor használjon.

De mi van, ha nincs eszköze a munkához? Mint kiderült, ezt is meg tudja oldani – Dragich épp ennek köszönhetően vált felkapottá. Családjával éppen egy hokimeccsen volt, amikor hívást kapott a helyi serifftől, hogy munka van.

Nem volt mit tenni, Dragich puszta kézzel (és mezítláb) esett neki a 2,4 méter hosszú aligátornak, és úgy gyűrte le, mintha csak a ringben lenne, és ellenfelét kényszerítené feladásra.

A férfi elmondta, a folyamatot gyorsan lezavarta. “Ötpercnyire volt a meccstől [az eset], szóval elmentem, elkaptam az aligátort, aztán vissza is mentem” – foglalta össze az eseményeket.

Az aligátorok egyébként éppen áprilisban a legaktívabbak, ilyenkor zajlik a párkeresés náluk. Dragich egyébként kapott már el nagyobb, 3 méteres aligátort is puszta kézzel, mégis a mostani eset tette ismertebbé.

Forrás: Daily Mail
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Instagram/bluecollar_brawler