Life Fehér Patrik 2024. 04. 30.

Megváltozik egy emoji egy Forma-1-es csapat miatt

Új szintre emelte az együttműködést a Mercedes Forma-1-es csapata és a WhatsApp. Korábban a mobilalkalmazás miatt változott egy funkció az autókban, most a versenyistálló változtatott az app egy elemén.

2024 eleje óta a WhatsAppot is támogatói sorában tudja a Mercedes Forma-1-es csapata. Partnerkapcsolatuk egyik színes hozománya volt, hogy a kormányon lévő rádiógombot lecserélték, és azon megjelent az alkalmazás logója.

Kép: Kym Illman/Getty Images

Kép: Kym Illman/Getty Images

Most valami hasonló zajlott, csak fordított előjellel. A Mercedes kinézetére reflektálva ugyanis lecserélték a korábbi, kék formaautós emojit a programban, az új dizájn fő színe pedig a fekete lett.

A bejelentésre a felek egy komoly partit is összehoztak New Yorkban: ott voltak az istálló húzónevei is, köztük Toto Wolff csapatfőnök és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, valamint pedig rengeteg sztár. Egy emojiváltás bejelentése talán nem indokol ekkora felhajtást, gondolhatnánk, azonban tettek arról, hogy mégis így legyen: a hírt konkrétan az Empire State Building egyik falára is kivetítették.

Forrás: Mercedes-AMG F1
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Clive Mason - Formula 1/Formula 1 via Getty Images