Life Fehér Patrik 2024. 06. 10.

Telefon nélkül jön Magyarországra Ed Sheeran

Nemigen fogja a telefonját keresni koncert közben a brit világsztár, ugyanis nincs is mobilja. Vannak még ezzel így páran a sztárvilágban.

A 2019-es Sziget-bulija után július 20-án ismét Budapesten lép fel Ed Sheeran, ezúttal a Puskás Stadiont tölti meg a 33 éves énekes. Sokan nem tudják egyébként a sztárról, de nincs mobiltelefonja, ami konkrétan elképzelhetetlennek hangzik a 21. században, de tényleg ez a helyzet.

A brit ennek részletes okairól egyébként nemrég mesélt egy műsorban, miután a házigazdának jobb híján csak az e-mail-címét tudta felajánlani. “Van valami azért, ami arra jó, hogy lássam rajta, ami aztán kikerül a közösségi oldalamra, de ez nem egy aktív, működő telefon” – magyarázta Sheeran, akit 2015 óta hiába próbálnánk elérni, nincs telefonszáma.

A világsztár ekkoriban már bőven ismert volt, és egy decemberi napon úgy döntött, búcsút int készülékének. Ekkor 24 éves volt. “15 éves korom óta ugyanaz volt a mobilszámom. Aztán híres lettem, és volt tízezer ember a névjegyzékemben, akik állandóan üzeneteket küldtek nekem. Folyamatosan kapcsolatban voltam velük.”

“Sokszor elfoglalt voltam, mással foglalkoztam, de amint válaszoltam nekik, ők is rögtön válaszoltak, és hirtelen 40 emberrel beszélgettem egyszerre. Kezdtem elveszíteni a valós interakciókat, így megváltam tőle. Beszereztem egy iPadet, mindent átraktam az e-mail-ek közé, melyekre heti egyszer válaszolok” – mesélte Sheeran.

Az angol előadó példája egyébként közel sem olyan egyedi, mint azt talán elsőre gondolnánk. A nincs mobilom, csak egy iPad-vonalat képviseli még egyébként Justin Bieber és Sir Elton John is, de a tehetségkutatókból ismert zsűritag, producer Simon Cowell, vagy épp Sarah Jessica Parker és Michael Cera színészek is távol tartják magukat az okostelefonoktól.

Forrás: Youtube
Kép(ek) forrása: Miikka Skaffari/FilmMagic - Getty Images