Life Fehér Patrik 2024. 07. 11.

80 milliót bukott Messi miatt a világsztár

Átszámítva 80 millió forintot bukott el Drake, a rapper, miután Lionel Messi csapata ellen fogadott. Nem először veszített ilyen sok pénzt a világsztár.

Miközben mi a németországi foci-Eb-t figyeljük, a világ futballkedvelői azért más kontinensen is rajta tartják a szemüket. Zajlik ugyanis a Copa America, azaz Észak-, Közép- és Dél-Amerika saját kontinenstornája is, ahol szintén van alkalma felvonulni a világsztároknak.

Az a torna szintén a végéhez közeledik, a döntő párosítása már meg is van: Argentína Kolumbia ellen fog játszani magyar idő szerint hétfő hajnalban. A legutóbbi vb-t nyerő argentin csapat az elődöntőben Kanadát verte 2-0-ra, ennek a meccsnek pedig az egyik legnagyobb vesztese kétségkívül Drake volt.

A nemrég példátlan zenei sikert elérő világhírű rapper ugyanis jó ötletnek gondolta, hogy megtegye hazája csapatát győztesként a csupa világsztárt, többek között Lionel Messit felvonultató argentinok ellen. Jól járhatott volna, ha összejön a csoda, hiszen a kanadai győzelmet 9,6-os szorzóval lehetett megfogadni, de ez egyben azt is jól is mutatja, mennyire esélytelennek számítottak.

Drake (Kép: Prince Williams/Wireimage - Getty Images)

Drake (Kép: Prince Williams/Wireimage – Getty Images)

Drake korábbi Instagram-sztorija alapján “ha kicsi a tét, a kedvem sötét” alapon fel is rakott 300 ezer kanadai dollárt, átszámítva közel 80 millió forintot Kanadára, ami úgy ment a levesbe, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A mérkőzésen már a 22. percben megszerezte a vezetést Argentína, a 2-0-s végeredményt pedig Messi állította be az 51. percben.

Drake egyébként nem először játszik ilyen nagyban, és nem is először bukik: korábban ugyanekkora összeggel fogadott már Forma-1-es futamra is, ám akkor is rossz lóra tett.

Kép(ek) forrása: Nyitókép: Stephen Nadler/ISI Photos/Getty Images