Life Fehér Patrik 2024. 08. 06.

Több tízmilliós ajánlatot kapott a kínosan kieső olimpikon

A párizsi olimpia egyik megmosolyogtató története egy francia rúdugróé, aki legnemesebbik testrésze miatt került be a hírekbe. Most ez hozhatja meg neki a pénzügyi sikert.

Anthony Ammirati rúdugrásban képviselte hazáját, Franciaországot a párizsi olimpián, ám már a selejtezőben kiesett. A 21 éves versenyző talán a lehető legkínosabb módon esett ki: épp az ágyékával verte le az 570 cm magasan pihenő rudat, melyet át szeretett volna repülni.

A 2022-es U20-as világbajnok valószínűleg inkább éremmel a nyakában, mintsem ilyen világhírnévvel fejezte volna be az olimpiai szereplést, mindenesetre neki most az utóbbi jutott. Nem biztos azonban, hogy ezzel rosszul jár.

A jelenetsort ugyanis látta a CamSoda nevű, felnőtt tartalmakat streamelő weboldal egyik vezetője, aki a TMZ beszámolója szerint 250 ezer dollárt (91 millió forintot) ajánlott fel Ammiratinak egy egyórás webkamerás szereplésért cserébe. Ez a cég volt az, amelyik korábban az Oscar-gálán meztelenkedő John Cenának is pénzt ajánlott hasonló tevékenységekért.

Ammirati egyébként pontosan tisztában van azzal, hogy egy csapásra híres lett azzal, hogy rúdjával leverte a rudat. “Örülök, hogy megmosolyogtattam az embereket. Ki tudja, talán ez valami elképesztő új dolog kezdete” – fogalmazott a sportoló.

A CamSodánál is nyilván sejtik, hogy ajánlataikra “nem” lehet a válasz, de marketingszempontól maga az ajánlattétel jelenti az értéket, hiszen például a FirstClass is már másodszorra ír a cégről…

Forrás: TMZ, Unilad
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Michael Steele/Getty Images