Life Fehér Patrik 2024. 03. 13.

Egy vagyont kap John Cena, ha újra meztelenkedik

John Cena ruhátlan Oscar-gálás fellépése akkora sikert aratott, hogy egy felnőtteknek szóló oldal megismételtetné azt. Szép pénzt kapna a pankrátorból lett színész.

Kétségtelen, hogy a 96. Oscar-gála legemlékezetesebb jelenetét John Cena hozta össze. A 46 éves pankrátor-színész a dresszkódokra fittyet hányva épp a legjobb jelmez kategóriában adta át az arany szobrocskát a győztes Szegény párák alkotóinak (köztük Mihalek Zsuzsának).

Cena a valóságban csak egy kis csalással volt meztelen, ugyanis egy bőrszínű, a kritikus részeket pont fedő anyagot is viselt, de ezzel együtt hatásos volt a belépője, és tényleg róla beszélnek a legtöbbet a napokban. Nem is csoda, hogy egy felnőtt tartalmakat streamelő weboldal egyik vezetője

félmillió dollárt ajánlott fel Cenának,

ha bevállal egy egyórás vetkőzős műsorszámot az online felületen.

Kép: Al Seib/A.M.P.A.S. via Getty Images

Kép: Al Seib/A.M.P.A.S. via Getty Images

Daryn Parker, a CamSoda nevű oldal alelnöke hivatalosan, írásos formában is megkereste az átszámítva 181 millió forintos ajánlattal a pankrátort.

“Miközben most írok neked, a kedvenc farmersortomat viselem, és nézem a legjobb pankrációs pillanataidról készült összeállítást. Nehéz ezt mondanom, de szerintem vagy olyan jó színész, mint pankrátor! Az Oscar-fellépés után egyértelmű, hogy még mindig remek formában vagy. Jó néhány ember szívesen nézné, ahogy ledobod az ikonikus farmerodat” – áll a Mirror által közölt levélben.

Kép: Frank Micelotta/Disney via Getty Images

Kép: Frank Micelotta/Disney via Getty Images

Arról nincs szó, hogy Cena valóban olvasta-e, és reagált-e már a megkeresésre, azonban ha csak a pénz lenne minden, akkor sem lenne feltétlenül rászorulva egy ilyen ajánlatra. Tény, hogy a 181 milliós órabér nem rossz, és legtöbbünknek a világot jelentené, de neki ott a 80 millió dollárra (29 milliárd forintra) taksált összvagyona.

Cenanál viszont sosem lehet tudni, mi jár a fejében. A Barbie-filmbe is szeretett volna bekerülni, és bevállalta azt is, hogy így nézzen ki:

Forrás: Mirror
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images