Life Fehér Patrik 2024. 08. 07.

Reptéren lett milliomos a szerencsés utazó

Las Vegasban még a repülőtéren is milliomos lehet az ember némi szerencsével, ezt egy friss eset is bizonyítja.

Las Vegas nemigen szól másról, mint a szerencsejátékról, a város közismerten tele van kaszinókkal, ahol csakis a vendégek pénzére várnak. Ha az ember a Harry Reid Nemzetközi Repülőtérre érkezik, már itt kaphat ebből a világból egy szeletet, mivel ez az Egyesült Államok egyik olyan repülőtere a kettőből, ahol engedélyezett a szerencsejáték (a másik innen nem messze, Reno városánál található).

Az E-10-es kapunál lévő nyerőgép például kifejezetten népszerű a hazarepülők körében, a reptér szóvivője szerint társaival együtt rengeteg bevételt termelnek. Persze az ilyen gépek (jó esetben) nemcsak elnyelik a pénzt, de vissza is adnak belőle.

Valaki a napokban ennek köszönhetően jól is járt, hiszen megütötte a főnyereményt, a 1,5 millió dolláros jackpotot. Remek lehet Las Vegastól elbúcsúzni átszámítva 545 millió forintos pluszban, biztos, hogy majd kiugrott a bőréből a San Diegóba tartó férfi is.

A nagy nyeremények egyébként viszonylag gyakoriak ezen a reptéren, az elmúlt két évben háromszor is elvitték a jackpotot valamelyik gépből – legutóbb januárban, több mint egymillió dollárt.

Forrás: Simple Flying
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Chase Stevens/Las Vegas Review-Journal/Tribune News Service via Getty Images