Magic Fehér Patrik 2023. 08. 15.

Fillérekből csinált milliárdokat egy éjszaka alatt

Eddig mindössze húsz embernek sikerült az, ami egy ismeretlen szerencséssel megtörtént a minap Las Vegasban: egy maréknyi dollárral kezdte az estét, de reggel már multimilliomosként ébredt.

Las Vegasba az ember – ha nem szerencsejáték-függő – szórakozni jár, melybe belefér az is, hogy némi pénzt eljátszik a móka kedvéért a kaszinóban. Rulett, blackjack, félkarú rabló – a kínálat rendkívül színes, ahogy az egész város is.

A játékokkal azonban nemcsak bukni, hanem nyerni is lehet. Ez persze nem meglepő egy szerencsejátéknál, az azonban igen, ha a filléres téttel elviszi az ember a főnyereményt.

Ez történt egy ismeretlen emberrel is Kaliforniából, aki öt dolláros (kb. 1800 forintos) téttel játszott egy klasszikus félkarú rablóval az Aria Las Vegas kaszinóban. Játéka végén a gép kiírta, hogy keressen egy alkalmazottat,

ugyanis övé a főnyeremény, egészen pontosan 10 159 321 dollár és 16 cent (3,58 milliárd forint).

Nos, az ilyet nyugodtan lehet második születésnapnak nevezni, főleg úgy, hogy az onlinegambling.com adatai szerint ezen a típusú (Megabucks) gépen a 2005-ös bevezetés óta mindössze 20 dollármultimilliomos nyeremény talált gazdára.

Forrás: IGT Jackpots
Kép(ek) forrása: David Becker/Getty Images