Life Fehér Patrik 2024. 08. 23.

Ide utazz, ha Rafael Nadaléktól tanulnál!

Hat nap a Maldív-szigeteken önmagában is felejthetetlen élménynek hangzik, azonban október közepén néhány embernek extra élményben lehet része.

A világ több pontján is egyre népszerűbbek az olyan élményutak, ahol a csodálatos helyszín és a finom ételek mellé olyan programot is kap az ember a pénzéért, melyben sehol máshol, vagy csak legfeljebb nagyon kevés helyen, és akkor is nagyon rövid ideig lehet része. Ezek a programok általában valamilyen hírességhez kötődnek, akik pl. kiemelkedő teljesítményt nyújtottak egy sportágban.

Korábban meg is mutattunk már nektek egy ilyen utat, melynek keretében a Maldív-szigeteken teniszezhettek a pénzes turisták nyaralásuk alatt napjaink egyik legjobbjával, Danyiil Medvegyevvel:

A COMO Maalifushi nevű, szintén Maldív-szigeteken fekvő resort tovább emelte a szintet. Összefogtak a Rafa Nadal Academyvel, hogy a vendégeknek padeltábort szervezzenek. A frissen népszerűvé vált, a tenisznél kevesebb helyet igénylő, de még dinamikusabb sportot október 20. és 26. között a hely vendégei nem csak kipróbálhatják, de az akadémia szakértőivel fejleszthetik is magukat.

Kép: Getty Images

Kép: Getty Images

Mindezt persze komolyan vett, személyre szabott edzésprogram előzi meg, melynek keretében például játéktudástól és ügyességtől függően csoportosítják a vendégeket is. Arról nincs infó, hogy személyesen Nadal is ellátogat-e a helyre, de a női világranglista korábbi 3. helyezettje, Anabel Medina Garrigues ott lesz a helyszínen, hogy néhány tanácsot adjon a 65 lakosztályban és villában elszállásolt vendégnek.

Nézd meg galériánkban, milyen környezetben zajlik a tábor!

12 fotó megtekintése

Azt nem tudni, hogy a program fizetős-e, vagy csak elég helyet foglalni az ott lévőknek, de el tudjuk képzelni, hogy ez csupán egy ajándékprogram, tekintve, hogy a helyen egy éjszaka ára alsó hangon 400 ezer forint a padeltábor időszakában.

Forrás: COMO Maalifushi
Kép(ek) forrása: COMO Maalifushi, Nyitókép: Daniela Porcelli/Eurasia Sport Images/Getty Images