Life Erdős Norbert 2024. 08. 30.

Sztárparádéval jön a következő Jurassic World-film

A Universal Pictures nemrég jelentette be, hogy a következő Jurassic World film címe Rebirth (újjászületés) lesz, és végre elárulták a film sztoriját is.

2025 júliusában új fejezet nyílik a Jurassic-filmek történetében, mert lehet ezt még fokozni amíg csörög a kassza, és az emberek imádják nézni a dinoszauruszokat a mozivásznon.

A film cselekménye öt évvel játszódik a Jurassic World: Világuralom eseményei után. A világ ökológiája azóta nagyrészt alkalmatlanná vált a dinoszauruszok számára. A megmaradt példányok elszigetelt, egyenlítői régiókban élnek, ahol a klíma hasonlít ahhoz, amelyben egykor virágoztak. Ebben a trópusi bioszférában három hatalmas teremtmény rejti a kulcsot egy olyan gyógyszerhez, amely életmentő hatással lehet az emberiségre.

A film főszerepében Scarlett Johansson látható majd, aki Zora Bennettet, egy titkos műveleti szakértőt alakít. Őt bízzák meg azzal a küldetéssel, hogy egy elit csapat élén megszerezze a világ három legnagyobb dinoszauruszának genetikai anyagát. A történet bonyodalmai akkor kezdődnek, amikor Zora csapata találkozik egy családdal, akik kirándulásuk során egy dinoszaurusz támadása miatt hajótörést szenvedtek. A két csapat egy szigeten találja magát, ahol egy évtizedek óta rejtett, sötét titokra bukkannak.

A Jurassic World: Rebirth szereplőgárda rendkívül erős: az Oscar-díjas Mahershala Ali, Zora csapatvezetőjeét, Duncan Kincaide-et alakítja. Jonathan Bailey, akit a Bridgerton és a Wicked című filmekből ismerhetünk, Dr. Henry Loomis paleontológust játssza. Rupert Friend, aki a Homeland és az Obi-Wan Kenobi sorozatokban szerepelt, Martin Krebset, egy nagy gyógyszergyártó cég képviselőjét eleveníti meg a vásznon.

A filmet Gareth Edwards, a Zsivány Egyes és a Godzilla rendezője dirigálja, a forgatókönyvet pedig David Koepp írta, aki az eredeti Jurassic Park film forgatókönyvét is jegyzi. Steven Spielberg is részt vesz a film készítésében, mint egyik vezető producer.

 

A Jurassic World: Rebirth 2025 júliusában kerül a mozikba, és már most nagyon várjuk, hogy újra részesei lehessünk ennek a legendás kalandnak.

Forrás: Gizmodo, Universal