2024-ben immár negyedik alkalommal változott Debrecen egy napra a burger fővárosává. Szerencsére a közelben lakom, és mint hobbista, nem volt kérdés, hogy kilátogassak-e az eseményre, a 4. Szaft ‘N Burgerre.
Profi egyéni verseny, egyéni amatőr, freestyle és junior kategória, illetve csapatok kategóriában mérhették össze a nevezők a tudásukat hamburgerfronton, ahol minden kategóriából egy győztes került ki, a “2024 Ország Burgere” címet pedig a profi egyéni kategóriából választotta ki a szakmai zsűri.
Egy kis szerencsének köszönhetően most be tudjuk nektek mutatni, hogyan készült a győztes hamburger, ami mindent vitt.
Berecz Attila egy összetettebb, mégis harmonikus burgerrel hozta el a közel 30 fős profi mezőnyből a pálmát a 4. Szaft ‘N Burgeren. Nézzük lépésről lépésre a győztes streetfood-csodát. Valami isteni sugallat lehetett, hogy ennek a burgernek az elkészítését végigdokumentáltam, hiszen csak a nap végén derült ki, hogy ez lett a befutó.
Az összetevők :
Attila annyira összpontosított a burger készítése közben, hogy megkért mindenkit, lehetőleg ne beszéljenek hozzá, tőlem is kérte, hogy kicsit távolabbról fotózzam, mert maximálisan koncentrálni szeretni.
Mi is gratulálunk a Püspökladány BBQ csapatának és Berecz Attilának (akinek gyermeke megnyerte a junior kategóriát!), ezért a ránézésre is fantasztikus burgerhez, hamarosan megkóstoljuk…
Természetesen a többi csapat is megérdemli a virtuális tapscunamit, a zsűrinek borzasztóan nehéz feladata lehetett, mert olyan burgerek készültek, amilyeneket nem lát minden nap az ember.
A link vágólapra másolása megtörtént!
A link vágólapra
másolása sikertelen! :(