Life FIRSTCLASS 2024. 09. 23.

Nemzetközi technológiai show-t rendeznek Budapesten

Új nemzetközi technológiai esemény debütál novemberben a Millenárison. 10 ezer látogatót várnak a szervezők, illetve azt, hogy meghatározó rendezvénnyé váljon a TECHXPO.

Tízezer látogatót, közel 100 kiállítót és több mint 50 előadót várnak a szervezők a TECHXPO 2024 rendezvényre. Célja, hogy Kelet-Közép-Európa kiemelkedő nemzetközi technológiai rendezvényeként bemutatkozási lehetőséget teremtsen a régió innovatív megoldásainak és összekapcsolja a térség technológiai ökoszisztémáját.

A rendezvény a hazai, regionális és globális vállalatok, cégek számára lehetőséget nyújt majd legújabb szolgáltatásaik és termékeik bemutatására. A TECHXPO 2024 ezen felül átfogó képet ad arról, hogyan találkozhat és élhet együtt hatékonyan, előremutatóan és fenntarthatóan a humán és a tech világ. Az esemény azt is bemutatja, milyen sok ponton tudnak együttműködni a vállalatok, nemzetek, földrészek képviselői a digitális technológia által vezérelt világban, legyen szó kultúráról, innovációról vagy fenntarthatóságról.

A TECHXPO 2024 tehát egyszerre konferencia, kiállítás és vásár. A szakmai szereplők, a technológiát használó vállalkozások és a vásárlók egyaránt találkozhatnak a technológiai újdonságokkal és a mindennapi életet megváltoztató megoldásokkal.

A konferenciaprogramban a digitális állampolgárság és digitális társadalom, az európai versenyképesség, a felelős és fenntartható digitalizáció, a nők szerepe a digitális átalakulásban, a kiberbiztonság, illetve a mobilitás és e-mobilitás szerepel.

A show a karácsonyi szezonra hangolódva számos új okoseszközt és szórakoztatóelektronikai terméket is felvonultat majd. A TECHEXPO 2024-et Budapesten, a Millenárison tartják november 21-24. között.

Forrás: TECHXPO
Kép(ek) forrása: Getty Images