Magic Fehér Patrik 2023. 02. 14.

Százmilliókat is elkérnek egy jól megszervezett Valentin-napi lánykérésért

Már a lánykérés körülményeinek megszervezését is rá lehet bízni profi cégekre, akik előtt nincs megoldhatatlan kívánság, ha a pillanat emlékezetessé tételéről van szó.

Daisy Amodio 12 évvel ezelőtt segített testvérének a lánykérés megszervezésében, ez pedig fordulópontot jelentett az életében. “Nem tudta, hogy mit kell tennie. Szerveztem egy hatalmas kincsvadászatot Londonban, és napnyugtakor jött a lánykérés – a hölgy igent mondott” – idézte az Independent Amodio szavait. “Arra gondoltam: nem lenne ez egy jó munka?”

A nő azóta saját cégével már 3500 eljegyzést bonyolított le, és teljesített számos különleges elképzelést. Amodio már az elejétől fogva ráment a szokásosnál extrább álmok beteljesítéséhez, melyben nem egyszer utazás is szerepel. Elmondása szerint a legnépszerűbb eljegyzési helyszínek között van Dubaj, London, Párizs és Izland. Időpont tekintetében nem übereli semmi a Valentin-napot, vállalata csak idén párhuzamosan 11 lánykérést bonyolít le.

A mesterségesen létrehozott Love Lake, vagyis a szerelmesek tava a dubaji sivatagban

A mesterségesen létrehozott Love Lake, vagyis a szerelmesek tava a dubaji sivatagban

“A legtöbb férfi megveszi a gyűrűt, de fogalma sincs, hogyan tegye meg. Szükségük van a segítségünkre” – világított rá az általános hozzáállásra Amodio, de elárult néhány extrémebb kívánságot is.

Volt olyan eset például, amikor valaki rá akarta ijeszteni jövendőbeli kedvesére azzal, hogy elhiteti vele, hogy el fogják vinni a rendőrök marihuána birtoklásáért. Ekkor lépett volna közbe a vőlegényjelölt a nagy kérdéssel. Máskor egy szikla szélére, az amerikai Lake District partjára kellett szerveznie egy pezsgős vacsorát Amodiónak, aki állítása szerint igencsak félt a körülmények közepette, de mivel a párnak ez a hobbija, ezt is megvalósították.

Szolgáltatásai csomagban rendelhetőek, a legolcsóbb választható csomag 1000 fontba (432 ezer forintba) kerül. A végösszeg persze mindig a személyes igényektől függ, a legdrágább megrendelés például 800 ezer font, átszámítva közel 350 millió forint volt. “A kliens szerette volna, ha az arcát az Eiffel-toronyra vetítik, de ez nem volt megoldható, ezért felhívtam a párizsi Disneylandet. Kibéreltük a kastélyt, és tűzijátékokat lőttünk fel.”

Látványos tud lenni egy tűzijáték a párizsi Disneylandben

Látványos tud lenni egy tűzijáték a párizsi Disneylandben

“Ezt követően kibéreltek egy magángépet, hogy minden kontinensen valami mást csináljanak. A Times Square-en a vőlegény egy átverésre készült, ezért New York-i rendőröknek öltöztünk, és azt mondtuk nekik, hogy illegálisan tartózkodnak az országban, mutassák az útlevelüket. Ekkor minden kivetítőn az ő fotójuk jelent meg. A lánykérés végül a Niagara-vízesésnél történt meg, miközben az arcuk és a hozzám jössz feleségül-kérdést a vízre vetítettük.”

Amodio állítása szerint egyetlen alkalommal sem mondott senki nemet, amióta ezt az üzletet viszi.

Képek: Getty Images