Magic Fehér Patrik 2023. 02. 18.

Eladó az F1-es világbajnok alig használt nyaralója

Jenson Button és párja viszonylag jó áron adják Palm Springs-i nyaralójukat. Az ok: van nekik másik.

Igencsak aktív életet él 2009 Forma-1-es világbajnoka, Jenson Button. A brit ugyan 2016 végén visszavonult az F1-ből, de azóta is fel-felbukkan különböző motorsportrendezvényeken, jelenleg épp nagy erőkkel készül a Le Mans-i 24 órás versenyre egy NASCAR-autó volánja mögött. Maradt ideje azonban a családra is: feleségül vette a modell-ingatlantervező Brittny Wardot, és született két gyermekük is.

Valószínűleg nem kell anyagi gondoktól félteni a Button-famíliát, de a családanya valószínűleg pilótaférje nélkül is megállna a lábán a nyugati parti ingatlanpiacon. Saját cége is van Stone & Button néven, fő tevékenységük pedig az, hogy régebbi, elhanyagoltabb villákat vesznek, és újítanak fel saját részre, illetve eladásra.

Így tesznek most egy Palm Springs-i luxusotthonnal is – számolt be róla a Dirt. Az eredetileg 1946-ban épült, 1600 négyzetméteres telken fekvő majd’ 300 négyzetméteres villát Buttonék 2022 februárjában 2,4 millió dollárért, átszámolva 870,7 millió forintért vásárolták. Fel is újították az ingatlant spanyol koloniális stílusban, de úgy döntöttek, hogy saját használat helyett inkább túladnak rajta, ugyanis benne vannak egy másik hasonló projektben is, szintén Palm Springsben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Michael & Viviana (@calilookbook) által megosztott bejegyzés

“A dizájnkarrierem és Jenson sűrű menetrendje, valamint a családi életünkön felül nincs időnk két otthon menedzselésére Palm Springsben. Szomorúak vagyunk, hogy búcsút intünk, de tudjuk, hogy a szerencsés, aki megveszi majd az ingatlant, nagyon boldog lesz ott” – fogalmazott Ward.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Michael & Viviana (@calilookbook) által megosztott bejegyzés

Mindezt el is hisszük neki: a képeken és a videón remekül mutat a 4 háló- és 4 fürdőszobás otthon, melyhez két beállós garázs, medence, csúcsfelszereltségű konyha, valamint hegyekre néző kilátás is tartozik. Az E Mel Avenue 667-es szám alatt található villa teljes berendezéssel együtt 2,5 millió dollárba (906 millió forintba) kerül, a vétel- és a továbbadási árból valóban az szűrhető le, hogy a Button-családnak valóban sok a két ingatlan egyidejű fenntartása, és inkább szabadulnának a kellemes tehertől.

Nyitókép: Instagram/Calilookbook