Magic Kovács Miklós 2023. 03. 09.

Ennél több gyémántot már lehetetlen egy karórára zsúfolni

240 gyémánttal és dollárban hat nullát tartalmazó árral ez a karóra nem való mindenkinek.

A Jacob & Co. olyan luxusórával rukkolt elő, ami az eddigi szédületes színvonalat és elképesztő műszaki tartalmat duplázta meg. Beleraktak a legnépszerűbb gyémántokkal kirakott órájukba, a The Billionaire-be még egy tourbillont.

fotó: Jacob and Co

fotó: Jacob and Co

Ez olyan, mintha a Bugatti a négy turbófeltöltő mellé még kompresszort is építene a W16-os modelljébe, és hozzáadna néhány Halálos iramban-stílusú nitropalackot. A The Billionaire-t nemes egyszerűséggel a vevőkörről nevezték el, ez a termék bizony a milliárdosoknak szól. Számos prominens híresség és óragyűjtő rendelkezik vele, köztük például Floyd Mayweather és Cristiano Ronaldo.

Így a The Billionaire még inkább a Jacob & Co. csúcsmodellje, és messze a legdrágább is. Az órát 168 gyémánt díszíti a számlapon és további 76 gyémánt a tokon, ami összesen 144,6 karátot tesz ki.

De ezzel nincs vége a gyémántáradatnak, a Jacob & Co. egy 94,5 karátos, gyémántokkal kirakott szíjat is hozzáadott az összképhez, bár alternatívaként egy visszafogott aligátorszíj is elérhető, amelyet a doboz tartalmaz. Az óra ára nagyjából 3 millió dollár, ami több mint 1 milliárd forint.