Magic Fehér Patrik 2023. 03. 27.

20 millióba kerül egy nap ezen a szigeten

Nem véletlenül ez az Airbnb legdrágább szálláslehetősége, mutatjuk, mit tud a hely!

Alapításakor elsősorban az olcsó, megfizethető szállások gyűjtőhelyének számított az Airbnb, ahol az utazók rengeteget faraghattak költségeiken, miközben a vendéglátók is kerestek valamennyit üresen álló szobájuk kiadásával. Mindez a mai napig megtalálható az oldalon, de mellettük megjelent a másik oldal is a luxusszállásokkal és a milliós éjszakánkénti díjakkal.

Az Airbnb jelenlegi kínálatának csúcsát egy, a Bahamákon található sziget jelenti. A Musha Cay a Bahamák déli részén található privát sziget, melyet David Copperfield 2006-ban 50 millió dollárért vásárolt meg a Forbes szerint. Gyakorlatilag a Musha Cayt bérlője az illuzionista vendége. Persze a szigeten nem bukkan fel a 66 éves sztárbűvész, az csak és kizárólag a vendégeké és a minden kívánságukat leső 30 fős személyzeté.

Musha Cay szigete (Kép: Marc Serota/Getty Images)

Musha Cay szigete (Kép: Marc Serota/Getty Images)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Do Not Disturb (@donotdisturb_show) által megosztott bejegyzés

De mit is kap a pénzéért az, aki kicsenget éjszakánként 60 ezer dollárt, átszámítva közel 21,5 millió forintot? Először is: nem kell egyedül mennie, ugyanis a 930 négyzetméteres, 12 háló- és 13,5 fürdőszobás fő rezidenciában 16 vendég is elhelyezhető. Emellett egy kisebb, 5 hálószobás ingatlanban is megszállhatnak még páran, de van még ezeken kívül öt további ház, melyet szabadon használhatnak a vendégek. Ha így nézzük, a szállás már nem is annyira drága: 20 fővel számolva már “csak” napi 2 millió forintot kell kicsengetni fejenként.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Exuma Healing Hands Massage (@exumahealinghandsmassage) által megosztott bejegyzés

A társaság az Atlanti-óceán habjai mellett teniszpályákon, masszázsszobákban és medencében is múlathatja az időt, de az extrémebb szórakozást keresők is kiélhetik magukat jet-skik vagy speedboatok fedélzetén. A sziget központi épületében étkező, bár, biliárdszoba és egy kilátó is található, ahonnan megnézhető a gyönyörű napnyugta.

Forrás: Robb Report
Kép(ek) forrása: Marc Serota/Getty Images