Magic Fehér Patrik 2023. 04. 03.

Óránként 87 millió forintért zenélgethetsz Drake házában

A világhírű rapper bérbe adja saját házi stúdióját Louis Vuitton-kanapéval és persze őrült áron.

Drake a világ egyik legtehetősebb rappere: a kanadai előadó vagyonát 250 millió dollárra (87,8 milliárd forintra) becsülik, értéktárgyaival, utazásaival vagy épp óriási összegű, az esetek többségében elbukott sportfogadásaival rendszeresen villog a közösségi oldalakon százmillió feletti követőtábora előtt.

A rapper és csapata nemrég egy egyedülálló lehetőséggel rukkolt elő: kibérelhetővé tette torontói otthonának házi stúdióját egy olyan alkalmazáson keresztül, melyet stúdiókeresési céllal hoztak létre. A Stufinder felületén felbukkanó hirdetés szerint hangmérnöki segítséget nem kap az, aki kiveszi a stúdiót, de még Drake-kel sem fog találkozni az előadó, egyedül kell boldogulnia a felszereléssel.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DJ Akademiks (@akademiks) által megosztott bejegyzés

A stúdió minden szempontból a csúcskategóriát képviseli. Többek között olyan hangszórókat telepítettek, melyek megépítéséhez a megszűnt hangszórógyártó egykori alkalmazottait bérelték fel. A stúdió ékessége emellett egy Louis Vuitton-kanapé, ezen heverve szokott mikrofonjába szövegelni Drake az egyes sessionök alatt.

Drake stúdiójának a Stufinderen való felbukkanása több szempontból is meglepetést okozott. Egyfelől a világsztár stúdiója a platform legdrágábbja az óránkénti 250 ezer dolláros (87,8 millió forintos) bérleti díjjal. Másrészt, a megjelenéssel kapcsolatban maga a Stufinder is megszólalt. A cég még közleményt is kiadott, melyben tisztázták, hogy a kétségek tisztázása érdekében megkeresték Drake-et és csapatát is, hogy valóban hozzájuk tartozik-e a stúdió.

Amíg nincs válasz, addig az első jelentkező, a Riff Raff néven futó rapper foglalását is felfüggesztik, aki már be is fizetett két órára Drake stúdiójába.

Forrás: Stufinder
Kép(ek) forrása: Prince Williams/Wireimage/Getty Images