Magic Fehér Patrik 2023. 04. 17.

Sportkocsikkal a garázsban adja ki luxusvilláját Cristiano Ronaldo

Bárki kiveheti havi 3,7 millió forintért Cristiano Ronaldo madridi villáját, a portugál focista néhány luxusautóját még a garázsban is hagyta.

Cristiano Ronaldo karrierje során eddig öt országban játszott. Korábban Szaúd-Arábiában ugyan luxusalbérletben lakott, de a legtöbbször az volt a jellemző, hogy aktuális klubja közelében ingatlant vásárolt, és hosszabb tartózkodásra rendezkedett be.

Így volt ez akkor is, amikor 2009-ben a Real Madridhoz igazolt. A spanyol főváros északnyugati részén, a La Finca nevű elegáns negyedben Ronaldo egy 4000 négyzetméteres ingatlant vásárolt, rajta egy négyszintes villával, medencével, illetve egy hatalmas garázzsal, ahol egyedi luxusautóit tárolta.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A villa a mai napig a portugál tulajdonában áll, pedig 2018-ban eljött Madridból, és azóta már megjárta Olaszországot és Angliát is még egyszer. Korábban nagy élet volt a villában, melynek pontos kinézetét leginkább Ronaldo Instagram-posztjaiból, illetve a Netflix egyik sorozatából ismerhettük meg, melyet a futballsztár feleségével, Georgina Rodríguezzel forgattak.

Most, hogy egy ideje már nem használják aktívan az ingatlant, Ronaldóék úgy döntöttek, kiadják azt – számolt be a Marca. Arról nincs információ, pontosan milyen berendezéssel is kínálják a luxusotthont havi 10 ezer euróért (3,7 millió forintért), de az biztos, hogy a garázs nem üres: Ronaldo néhány sportkocsija még mindig bent áll – természetesen lezárva, a bérlő nem furikázhat csak úgy velük.

Forrás: Marca
Kép(ek) forrása: Getty Images