Magic FIRSTCLASS 2023. 06. 28.

Visszatér Budapestre a világ egyik leghíresebb show-ja

Vadonatúj előadással tér vissza Budapestre a világhírű Cirque du Soleil. A show öt alkalommal lesz látható az MVM Dome-ban.

Újra látható lesz Magyarországon a világhírű Cirque du Soleil, ráadásul vadonatúj, Budapesten premiernek számító előadással tér vissza. A társulat a lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felvonultató OVO-t hozza el a magyar fővárosba, amely több, mint egy hagyományos cirkuszi előadás.

Az OVO tematikája a rovarok köré épül, az előadás a nyüzsgő életük egy napjába próbál betekintést nyújtani. Látványos akrobatikai elemek mutatják be a rovarok egyedi személyiségét és képességeit, megmutatva a világ csodálatos sokszínűségét. Trambulinokról ugráló hatalmas tücsköktől a hálójából kitekeredő hipnotikus pókig rendkívüli látványvilágra lehet számítani vicces és kaotikus formában.

Visszatér Budapestre a világ egyik leghíresebb show-ja

A turné átmeneti szünet után 2022-ben indult újra, ekkor három új karakter is bekerült a vidám OVO-kolóniába, minden korosztály számára élvezetessé téve a műsort. A budapesti MVM Dome-ban öt előadás lesz február 8-11. között, 10-én (szombaton) 15.30-as és 19.30-as kezdéssel is.

A jegyek már kaphatók, de első körben csak a Club Cirque-tagok számára érhetők el online. A regisztrált Live Nation-tagok számára június 29-én 10 órától indul a jegyértékesítés, mindenki más június 30-án 10 órától vásárolhat jegyeket ezen az oldalon.

Visszatér Budapestre a világ egyik leghíresebb show-ja

A 25 különböző országból érkezett 100 társulati tagból, köztük az 52 artistából álló OVO a 2009-es montreali bemutatása óta több mint hétmillió embert varázsolt már el harminc különböző ország 160 városában.

Kép(ek) forrása: Cirque du Soleil