Magic Fehér Patrik 2023. 07. 23.

Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét

Bejelentette a hotelláncáról ismert Four Seasons, hova indulnak 2025-től luxusszintet képviselő repülőjáratai. Ezekkel a gépekkel már az utazás is élményszámba megy.

Egy ideje már elhagyta a Four Seasons a szárazföldet, a hotellánc jelen van már a vízen és a levegőben is. Utóbbi üzletág sikerességét jól mutatja, hogy a 2024-es kirándulásaikra már csak egy-két jegy kapható elvétve, ezért úgy döntöttek, elkezdik tervezni a 2025-ös évet is.

Ha pontosak akarunk lenni, az azévi első osztályú utak már 2024 utolsó napjaiban elkezdődnek egy 13 napos afrikai kiruccanással. A Görögországból induló, a fekete kontinensen hat országot érintő túrában Egyiptom történelmi emlékeitől kezdve a vadvilágon át bőven lehet élményt gyűjteni, a szervezők szerint akár gyerekes családoknak is.

Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét

A tervekben szerepel egy 2025 márciusi délkelet-ázsiai túra is, itt 15 nap alatt idilli szigeteket, világörökségi helyszíneket járhatnak be az utazók. A két útra fejenként 148, illetve 142 ezer dollár (50,4, illetve 48,4 millió forint) a beugró, de ezért cserébe természetesen luxus ellátás jár, a szállástól kezdve az ételeken át a repülőig.

Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét

Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét

A Four Seasons esetében aligha kell bemutatni előbbi kettőt, lévén, hogy egy világhírű szállodaláncról van szó, a repülés azonban új lehet sokak számára a márkával kapcsolatban. Erre a célra egy Airbus A321neo repülőgépet alakítottak át, a belső teret gyakorlatilag egy hotel társalgójává változtatva, benne 48 üléssel. A fedélzeten nem fognak unatkozni az utasok, azt már tudni lehet, hogy többek között borkóstolókkal és wellnessprogramokkal kötik majd le a dúsgazdag kirándulókat.

Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét Repülőn élvezhetjük a luxushotelek kényelmét

Nemrég beszámoltunk arról is, hogy a Four Seasons szolgáltatásai közül különösen keresetté vált egy speciális út:

Forrás: Four Seasons