Magic Fehér Patrik 2024. 02. 01.

A luxustáska csak ajándék a méregdrága Valentin-napi virágcsokrokhoz

Nincs drágább virágcsokor jelenleg a Földön annál, mint amit egy dubaji virágüzlet kínál. A szerelmes férfiak egy prémiumautó árát is elkölthetik párjuk virágjára, ilyen összegeknél tényleg csak mellékes az ajándék luxustáska.

A dubaji FloBerry virágbutikját gyakorlatilag világszinten is a virágdizájn felső osztályaként lehet emlegetni. Hozzájuk fűződnek a legdrágább virágköltészeti termékek, melyek kapcsán a csokor megnevezés akár kissé lekicsinylő jelző is lehetne.

A virágárusok egyik legfontosabb ünnepére, a Valentin-napra már ők is felkészültek. Nem csak a legszebb és legszínesebb növények beszerzésével (a FloBerry esetében Európából és Ecuadorból), hanem azzal is, hogy vettek egy halom Hermès luxustáskát. Ezek átlagára átszámítva 1,4 millió forint körül alakul darabonként, ők azonban azt tervezik, hogy

ajándékba osztogatják őket csokraik mellé.

A Valentin-napi akció persze csak elsőre hangzik ilyen csábítóan. A három prémium ajánlat közül is 146 ezer dirham (14,1 millió forint) a legolcsóbb, itt egy ikonikus Birkin táska jár a csokor mellé.

A luxustáska csak ajándék a méregdrága Valentin-napi virágcsokrokhoz

A másik csomagban, melynek ára 177 ezer dirham (17 millió forint) egy Hermès Constance az ajándék, a csúcsot azonban a nyitóképen is látható párosítás jelenti. A krokodilbőrből készült Kelly 28 táska és a hozzá tartozó csokor összesen 301 ezer dirhamba, átszámítva több mint 29 millió forintba kerül.

A luxustáska csak ajándék a méregdrága Valentin-napi virágcsokrokhoz

Forrás: FloBerry, Iconic Episode