Magic Fehér Patrik 2024. 03. 04.

Hihetetlen szerencse: fél év alatt kétszer volt lottóötöse

Előbb augusztusban, majd februárban is kihúzták egy amerikai férfi számait a Michigan állambeli lottón. Gyorsan meggazdagodott, az egyszer biztos.

Örök kérdés, hogy vajon a lottónyertesek azt követően is folytatják-e a játékot, miután kihúzták a nyerőszámaikat, és megütötték a főnyereményt. Többségünk sosem  tapasztalja meg ezt a dilemmát, egy amerikai férfi sztoriját azonban ismerjük, aki biztosan nem bánta meg a folytatást:

fél éven belül ugyanis kétszer is övé lett a fődíj.

A Michigan államban futó, egy dollárért megvehető Fantasy 5 Double Play játékkal augusztusban, majd februárban is nyerő 59 éves férfi kétszer vitte el a 110 ezer dolláros fődíjat, miután az ő öt-öt számát húzták ki. Ezzel pár hónapon belül közel 80 millió forintnyi összeggel gazdagodott.

A győztes a nevét ugyan nem árulta el, azonban taktikájáról boldogan nyilatkozott. “Miután 110 ezer dollárt nyertem augusztusban, lecseréltem az öt számomat. Elvittem a szelvényeket a boltba, hogy ellenőrizzék, nyertem-e, és újra megjátszottam őket. A pénztáros beszkennelte őket, visszaadta az egyiket és azt mondta, szerintem ön nagyot nyert!” – fogalmazott a mindkét győztes szelvényt ugyanazon a benzinkúton vásárló férfi.

“Az első díjból ki tudtam fizetni az adósságaimat, most jöhet a szórakozás! Nincsenek konkrét terveim a pénzzel, egyelőre csak ülök, és egy darabig nézegetem a bankszámlán látható összeget” – tette hozzá.

Kép(ek) forrása: Getty Images