Magic Fehér Patrik 2024. 05. 06.

Luxusedzőterem nyílik, a havi bérlet milliós összeg

Mindenből a legjobb található majd a napokon belül nyíló New York-i edzőteremben. Mesterséges intelligencia és helyszíni szakemberek is segítenek abban, hogy a lehető legjobb formába kerüljön mindenki, aki ide jár.

Edzőterembe járni trendivé vált itthon és a világon egyaránt, így nem csoda, hogy vannak, aki ezen a téren is a legtehetősebb réteget célozzák meg. Így tett az amerikai Jeff Halevy tévés egészségügyi guru is, és megvalósította saját luxusedzőtermét, a Continuum Clubot.

A New Yorkban május 15-én nyíló hely jóval több lesz egyszerű konditeremnél: azt ígérik, az első wellness közösségi klub nyílik majd 2300 négyzetméteren. Tömegnyomor nem lesz, két okból sem: egyrészt eleinte csak száz, később 250 fő rendelkezhet klubtagsággal, másrészt a havi bérlet 10 ezer dollárba (3,6 millió forintba) kerül majd.

Ezért az összegért cserébe a klubtagok mindenből a legjobbat kapják. Mindennél jobban személyre szabott edzésprogramjukat biometrikus átvilágítás és a mesterséges intelligencia segítségével állítják össze, viselhető kütyük segítségével pedig a szakértő, szakorvosokat is felvonultató személyzet valós időben is követheti az edzést végzők aktuális teljesítményét, állapotát.

Mindemellett adottak lesznek a legmodernebb gépek, minőségi spaélmény többek között himalájai sós szaunával, hideg fürdővel, oxigénterápiával. Lesz egy növényekkel feldobott luxus-pihenőrész is, itt ingyenes kávé-, tea- és gyümölcsléfogyasztási lehetőség várja a megfáradt kondizókat, de egy alagsori bárban is le lehet ereszteni a fáradt gőzt.

A hely jövőképéről az alapító annyit mondott, hogy azért szeretnének többek lenni egy luxusedzőteremnél. Ebben segítségükre lesz saját alkalmazásuk, melyen keresztül monitorozhatóak a klubtagok egészségi adatai. “A Continuum egy teljesen integrált platform, amelyet a mesterséges intelligencia és az egyéni biometrikus adatok vezérelnek, és biztosítja, hogy az egészség számszerűsíthető legyen” – fogalmazott.

Forrás: Robb Report
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Illusztráció: Getty Images