Magic Erdős Norbert 2024. 07. 25.

Kőkeményen edz Szoboszlai a szezonra

Különleges helyen készülnek a Liverpool játékosai a következő szezonra: egy NFL-csapat központjában alapoznak, hogy feljebb lépjenek a harmadik helyről.

Az angol bajnokság, a Premier League 2024–2025-ös szezonja a tervek szerint 2024. augusztus 17-én, szombaton kezdődik. Kilenc hónapig tart, 2025. május 25-én ér majd véget.

Az előző szezont a Liverpool FC a harmadik helyen zárta – az első a Mancheter City, a második az Arsenal lett – szóval van mit behoznia idén a csapatnak, ahol Szoboszlai Dominik is futballozik. A Liverpool most éppen az Egyesült Államokban “turnézik”, ahol az első meccset közép-európai idő szerint szombaton hajnalban a spanyol Betis ellen játszák majd, Pittsburgh városában.

A felkészülés a Pittsburgh Steelers amerikaifutball-csapat központjában zajlik, amelyről meg is osztott néhány fotót az angol élvonalban szereplő klub.

Szoboszlai Dominik néhány napja nyilatkozta, hogy szükségük is van az intenzív edzésekre, hiszen kemény szezon előtt állnak.

Galéria

8 fotó megtekintése

A Liverpool közösségi oldalára felkerült videókból az is kiderül, hogy  a Jürgen Klopp helyére érkezett új vezetőedző, Arne Slot hogyan dolgoztatja játékosait.

 

Kép(ek) forrása: Liverpool FC