Magic Fehér Patrik 2024. 07. 27.

Még magasabb szintre emelték a repülés luxusát

A világ legjobb légitársasága továbbfejlesztette eddig sem kispályás business class-helyeit, a luxus legújabb formájával 2025-ben találkozhatunk.

Néhány héttel azt követően, hogy a világ legjobb légitársaságának választották, a Qatar Airways máris nagyot lépett azért, hogy ezt a címet jövőre is megtartsa. Angliában, a Farnborough International Airshow keretein belül ugyanis bemutatták, hogyan újulnak meg üléseik a business class osztályon.

Hogy őszinték legyünk, ülésnek talán kissé degradáló is nevezni ezeket a helyeket, de talán a kabin sem fedi teljes egészében a helyet, ezért maradunk az eredeti megnevezésnél. A Qsuite már eddig is a légitársaság sokat emlegetett prémiumszolgáltatása volt, ám ezt most megújították – így született meg a Qsuite Next Gen.

Még magasabb szintre emelték a repülés csúcsát

Mint a légitársaság írja, a hely a korábbiaknál nagyobb ágyakkal várja az utazókat, akik a munkát vagy épp a szórakozást mozgatható Panasonic 4K OLED kijelzőkön is bonyolíthatják. A képernyők falakként is szolgálnak: ha nem szeretnénk másokkal interakcióba lépni, akkor elzárhatjuk velük magunkat a külvilágtól.

Még magasabb szintre emelték a repülés csúcsát

Az ágyat a használat után a személyzet veti be, szóval még ezzel sem az utasnak kell foglalkoznia. A képeken még látszik az is, hogy az utazók neszesszert, valamint pizsamát is kapnak a pihenéshez, de fiókok vagy épp vezeték nélküli telefontöltő is található itt.

Még magasabb szintre emelték a repülés csúcsát

A Qatar Airways a repülés luxusának új szintjét először 2025-ben teszi elérhetővé Boeing 777-9-es gépein.

Forrás: Qatar Airways