Style Fehér Patrik 2023. 02. 14.

Luxusszállást csináltak a párizsi Operából

Egyetlen éjszakára átalakul a párizsi Garnier-palota, egy szerencsés pár az operaház fantomjának érezheti majd magát.

1986-ban Londonban mutatták be Andrew Lloyd Webber musicaljét, Az operaház fantomját. A francia regény alapján készült alkotás évfordulójára különlegességgel készül az Airbnb, ugyanis a francia operát, a Palais Garnier-t egy éjszakára előkelő szállássá varázsolják.

9 fotó megtekintése

A szállásközvetítő a 37. évfordulóra igen magasra tette a lécet: a franciaágyas szoba a 37-es páholyból lesz kialakítva, ez az a hely, ahová mindig is ültették a méltóságokat és az operában megforduló legelőkelőbb vendégeket. Ebben a stílusban rendezte be a szobát is az Airbnb, vörösben és aranyban úszik szinte minden.

Luxusszállást csináltak a párizsi Operából

Mindössze egyetlen éjszakára, július 16-ára fogják kiadni a helyet 37 euróért (14 ezer forintért), és azt már előre lehet garantálni, hogy a március elsején magyar idő szerint este 7-kor megnyíló foglalófelületet sokan meg fogják ostromolni az egyedülálló lehetőség miatt. A program egyébként nem csak az ottalvásból áll: a szerencséseknek lehetőségük lesz bejárni az egész épületet, beleértve az alatta elterülő tavat is, a regénybeli fantom otthonát.

Luxusszállást csináltak a párizsi Operából

Emellett még privát balett- és operaelőadás, pezsgő és mindenféle finomság is a csomag része, nem beszélve a luxusvacsoráról a színpad mögötti történelmi próbateremben, ahová tényleg csak kevesek juthatnak be az előadókon és táncosokon kívül.

Luxusszállást csináltak a párizsi Operából

Az Airbnb-nek nem ez az első különleges, csak egyszeri alkalommal igénybe vehető szállása: korábban a milliárdokat kereső alapító-tulajdonos adta ki saját házát vendégeknek, de a veronai Rómeó és Júlia-házba is hirdettek már Valentin-napra vissza nem térő szálláslehetőséget.