Style FIRSTCLASS 2023. 05. 05.

Magyarországon is kapható lesz ez a hajlítható mobil

Hazánkban is kaphatók lesznek a kínai Honor új mobiljai.

Hamarosan Magyarországon is kapható lesz a Magic5 Pro – jelentette be a Honor. A mobilt idén, a barcelonai MWC 2023 kiállításon leplezték le, a sajtóanyag szerint a készülék kialakítása és külseje Antoni Gaudí építész előtt tiszteleg.

Magyarországon is kapható lesz ez a hajlítható mobil

A Honor Magic Vs (nyitóképen) a gyártó első olyan hajlítható kijelzős telefonja, amely Kínán kívül is megjelenik, a Magic5 Próhoz hasonlóan Magyarországon is kapható lesz.

A Magic 5 csupán 219g, mellé 8,7mm-es vastagság, azaz inkább vékonyság társul. IP68 -as víz- és porállósági minősítéssel is rendelkezik. A Pro verzióban a készülék triplakamerás kombinációt kap, amely 50MP-es széleslátószögű, 50MP-es ultraszéles-látószögű és 50MP-es teleoptikás kamerából épül fel.  5100mAh-s akkumulátorral szerelik az eszközt, amely 66W-os vezetékes és a Pro kivitel esetében 50W-os vezetéknélküli töltést is támogatja.

A Honor Magic Vs is s ifejezetten vékony és könnyed készülék: összecsukva csak 12,9mm és 6,mm kinyitva, valamint 267g. Kompakt kialakítása ellenére 5000mAh-s akkumulátora van, ami a legnagyobb a 270g alatti, jelenleg megvásárolható okostelefonok közül.

A mobil másik különlegessége az új gyártási módszere: egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel az előző generáció 92 alkotóelemét mindössze négyre csökkentve.

Kép(ek) forrása: Honor