Style Fehér Patrik 2023. 08. 02.

Már hűtőtáskája is van a Louis Vuittonnak

Forintban kifejezve milliós áron juthatunk hozzá az őszi-téli kollekció részeként kínált táskákhoz, melyek valójában nem tartanak hidegen semmit, csak úgy néznek ki, mint a hűtőtáskák.

A Louis Vuitton ikonikus logója már régóta nem csak a jól ismert formában és külalakban jelennek meg, a francia luxusmárka a divat egyik diktálójaként bátran kísérletezhet kedvére, akár világsztárok közreműködésével is.

A 2023-as őszi-téli kollekció megalkotásához egy feltörekvő divatmárka atyját, Colm Dillane-t kérték fel társtervezőnek, aki új elképzeléseket vitt a Louis Vuitton eddigi világába. Ennek ékes példája az alábbi két táska is, melyet a férfiaknak szánt kollekció közel 150 eleme között szúrhatnak ki a vásárlók a kínálat böngészése közben.

Már hűtőtáskája is van a Louis Vuittonnak

A táskák különlegessége, hogy úgy néznek ki, mint azok a bolti hűtőszatyrok, melyeket általában nyáron veszünk meg a bevásárlóközpontokban a kasszák előtt, ha nem akarjuk, hogy hazáig elolvadjon a fagylaltunk vagy kiengedjen a fagyott csirke. A Louis Vuitton-féle alkotásokon megtalálni a jellegzetes műanyag fogantyút is, melyet összepattintva légmentesen lezárhatóak az ilyen táskák, de emellett az ezüstös színhasználat is ezt a világot idézi.

Már hűtőtáskája is van a Louis Vuittonnak

Ezeket a divatcikkeket azonban nem érdemes megpakolni fagypont körüli, lassan olvadó húsokkal és más hideg élelmiszerekkel, ugyanis semmivel sem tartja jobban a hideget, mint más táska. Fő alapanyaga a bőr, melyet igazi ezüsttel vontak be, valamint rárakták az ikonikus LV-monogramot.

A két táska közül a kisebbik “csak” 1,3 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, a nagyobbikért 1,4 milliónyit kérnek. Ezek a táskák egyébként már korábban is létező Louis Vuitton-modellek újragondolásai, különkiadásai, így vételáruk is majdnem másfélszer annyi, mint az alapdaraboké.

Forrás: Louis Vuitton