Style Fehér Patrik 2023. 08. 06.

Álomfizetést adnak ezért a könnyű munkáért

Óránként százezer forintnak megfelelő összeget ilyen szórakoztató módon még nemigen lehetett keresni.

Különleges álláshirdetést tett közzé a Mattel, a világhírű játékgyártó. A többek között a Hot Wheelst és a Barbie-t is gyártó cégé az Uno kártyajáték is, melyből már számtalan verzió létezik.

Most megint jön egy új variáns Uno Quatro néven, mely kicsit olyan, mintha a kártyajátékot az amőbával kevernénk. A játékban négy ugyanolyan kártyalapnak kell megjelennie a felületen, nem igazán bonyolultak a szabályok, klasszikus partikellék válhat belőle. Ehhez persze kell még egy kis promó, amihez munkatársat keresnek, igencsak jó pénzért.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

UNO (@uno) által megosztott bejegyzés

A feladat főként annyi, hogy négy héten, heti négy munkanapon, napi négy órában játszani kell a játékban 4444 dolláros heti fizetésért. Gyors számolással kijön, hogy nagyjából 100 ezer forintra jön ki így a dolgozó órabére, az egy hónapig tartó melóval pedig közel 6,4 millió forintot lehet keresni.

Magyar szempontunkból sajnos hátrány, hogy a munkavégzés helyszíne New York, “kártyázni” pedig a város egyes pontjain kell előre kijelölt pontokon, ahol a fizetett játékosnak kell gondoskodnia a játéksátor felállításáról is, de sokak számára így is álommunka lehet ez, remek fizetéssel. A feladatra augusztus 10-éig lehet jelentkezni.

Forrás: Mattel
Kép(ek) forrása: Pixabay