Style Fehér Patrik 2023. 08. 27.

Öngyilkosnak tűnő akcióba kezd egy szállodás Las Vegasban

A néhány év múlva nyíló luxushotelben pont azokat a dolgokat tiltják majd be, amiről a nevadai város eddig szólt. Állításuk szerint másképp szórakoztatnák vendégeiket.

Ha kimondjuk Las Vegas nevét, mindenki a kaszinó szót vágja rá először. Biztosra vehetjük, hogy sokáig még ez fogja meghatározni a sivatagi városról alkotott gondolatainkat, mindenesetre van valaki, aki változtatna ezen.

Lorenzo Doumani befektető ugyanis elhatározta, hogy olyan szállodát épít a városba, melyben két dolog tiltott lesz: a dohányzás

és a szerencsejáték.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Majestic Las Vegas (@majesticlasvegas) által megosztott bejegyzés

A Majestic Las Vegas névre hallgató projekt és jövőbeli szálloda eredetileg 2024-ben nyitotta volna meg a kapuit, azonban közbejött a koronavírus-járvány, így jelenleg 2027 az új nyitási cél. Az alapötlet sikerességében kételkedünk, hisz kevesen lehetnek azok, akik önszántukból mennek a kaszinóvárosba, hogy pont egy kaszinóktól mentes helyen legyenek – bár azt is hozzá kell tenni, hogy eddig a város nem is volt nyitott igazán az ilyen turisták fogadására. Az mindenféleképpen a hotel mellett szól, hogy a híres főutca, a Strip közelében helyezkedik majd el, és a Las Vegas Convention Center is csak néhány tömbnyire lesz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Majestic Las Vegas (@majesticlasvegas) által megosztott bejegyzés

“Olyan helyet szerettünk volna alkotni, melyre Las Vegasnak igazán szüksége van” – fogalmazott Doumani. Jelen állás szerint 2024-ben kezdődhet az építkezés a területen, a nyerőgépek és rulettasztalok helyét pedig fitnesztermek, wellnesshelyiségek, fürdők és éttermek foglalják el. Az egymilliárd dolláros (351 milliárd forintos) álom 720 lakosztállyal várná a vendégeket.

Forrás: Business Insider, Majestic Las Vegas
Kép(ek) forrása: Getty Images