Style Fehér Patrik 2023. 10. 04.

A csatornába esett a rapper fogából a százmilliós gyémánt

Kevésen múlott, hogy Post Malone-nak kb. 200 millió forintjába fájjon a filléres gyorskaja: egy csibefalat miatt ugyanis a csatornába esett az egyik fogába ültetett gyémánt. Szerencséjére meglett a drágakő.

Napjaink egyik legsikeresebb rappere Post Malone: a 28 éves előadó 2016-ban robbant be a zenei elitbe, azóta pedig igen sok pénzt összeszedett (becsült vagyona 45 millió dollár – 16,7 milliárd forint). Ha kedve szottyan, elkölt 800 millió forintnyit egy ritka játékkártyára, de jutott 1,2 millió dollárja (447 millió forint) arra is, hogy két szemfogába egy-egy gyémántot ültessen.

Kép: Theo Wargo/Getty Images for Songwriters Hall of Fame

Kép: Theo Wargo/Getty Images for Songwriters Hall of Fame

A sztár nemrég az Esquire-nek mesélt arról, hogy a gyémántok közül az egyiket egy időre elvesztette, ráadásul igencsak kellemetlen módon. Post Malone Rómában volt 2022-ben, amikor rákívánt a mekis csibefalatokra. A filléres gyorskaja azonban valahogy erősebbnek bizonyult a fogba ültetett gyémántnál, és a jobb oldali egyenesen a csatornába esett.

Úgy voltam vele, hogy basszus, le kell mennem az ősi római csatornákba

– fogalmazott Post Malone.

Végül erre nem került sor: egy fogóból, illetve a pizzás dobozokban a szeleteket összetartó háromlábú műanyag eszközből készített egy rögtönzött gyémántmentő eszközt, mellyel sikerült a felszínre kotornia a szerencsére nem túl mélyre pottyant, 223 millió forint értékű drágakövet. Ezzel aztán rövid időn belül egy római fogorvoshoz fordult, aki visszahelyezte a szájába a gyémántot.

Ez a végül boldog befejezéssel véget érő incidens adta a rapper 2022-ben megjelent albumának, a Twelve Carat Toothache (12 karátos fogfájás) a címét is.

Forrás: Esquire
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Suhaimi Abdullah/Getty Images