Style Erdős Norbert 2023. 10. 04.

A pókimádóknak tetszeni fog az Adidas új cipője

Az Adidas megfogta a Marvel és a Sony kezét, hogy egy olyan geart dobjanak piacra, amelytől minden Pókember-rajongó ledobja a láncot.

Az Adidas kollaborációra lépett a Sonyval, piacra dobták a Spider-Man 2 kollekciót, amely nyilván a nemsokára érkező Playstation-játék miatt történt. Két utcai cipőről (Ultraboost J és Ultra 4D modellekről), egy stoplisról (Adizero 12.0), melegítőkről, valamit pólókról van szó az említett kollekcióban.

Az egyedi, pókemberes cuccok dizájnban azt a pillanatot örökítik meg, amikor Peter Parker Pókembere felett átveszi az uralmat Venom és a klasszikus piros-kék ruha feketére vált. Ezek a ruhadarabok és cipők egyébként a játékban is visszaköszönnek majd, főleg a “nem játékos karaktereken” (NPC), azaz New York városának járókelőin.

A pókimádóknak tetszeni fog az Adidas új cipője

Peter Parker Advanced Suit és Venom kollekció október 20-tól zsákolható be az Adidas-alkalmazáson keresztül vagy a boltok polcairól. Akik pedig PlayStation Plus tagok, azok mindenkinél hamarabb vásárolhatnak az Ultra 4D Advanced cipőből, erről időben kapnak majd értesítést.

Így néz ki élőben a fent említett lépő:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jordan Faulkner (@vigilantespider) által megosztott bejegyzés

A pókemberes cuccok árát még nem fedték fel, de mivel egyedi és limitált darabokról van szó, biztosan többe fognak kerülni, mint egy sima Ultra 4D Advanced, amely 80-100 ezer forint között mozog.