Style Fehér Patrik 2023. 11. 08.

Nem elég gazdagnak lenni, hogy megvehesd ezt a táskát

Fél éve már megvillantotta a nagyközönségnek Pharrell Williams azt a luxustáskát, melynek az ára és egyéb részletei csak most derültek ki. Bárki nem kaphat ilyet, a vásárlást feltételekhez kötik.

Mi is beszámoltunk arról februárban, amikor a Louis Vuitton azonnali hatállyal művészeti vezetőjévé nevezte ki Pharrell Williamst. Leginkább énekesi karrierjéről ismerheti a közönség az 50 éves férfit, azonban karrierje során több divatmárkával is együtt dolgozott már Pharrell, akár résztulajdonosként vagy alapítóként, így szakmai alapjai is voltak a kinevezésnek.

Első kollekcióját a nyáron kifutóra is állította, sokaknak azonban egyetlen táska ragadta meg a figyelmét, melyet Pharrell mindig magánál tartott a Párizsi Divathéten. Ennél jobb reklám nem is kellett a Louis Vuitton luxuscikkének, vágyott darab lett sokak szemében a kiegészítő.

Kép: Jacopo Raule/Getty Images

Kép: Jacopo Raule/Getty Images

A táskáról a napokban látott napvilágot minden részlet: a Millionaire Speedy – ahogy neve is sugallja – nem a szegényeknek készült. A sárga mellett vörös, zöld, kék és barna színekben elérhető krokodilbőr táska kereken egymillió dollárba (354 millió forintba) kerül, de csak azok vásárolhatnak ilyet, akik a luxusmárka legkiemeltebb ügyfelei közé tartoznak. Ilyen P. J. Tucker amerikai kosárlabdázó is, az ő Instagram-bejegyzéséből tudhatta meg a világ, hogy a táskát csak a kiválasztottak rendelhetik meg, valamint csak rendelésre készül a luxuscikk, melynek fényét némi aranyozás és egy gyémántmedál is emeli.

Kép: P. J. Tucker/Instagram

Kép: P. J. Tucker/Instagram

A Millionaire Speedy nem lesz karácsonyi ajándék senkinek, ugyanis azokat csak január 4-étől lehet megrendelni, de ez aligha okoz fájdalmat a célközönségnek.

Forrás: Highsnobiety
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Dave Benett/Getty Images