Style Erdős Norbert 2023. 11. 19.

Ebből a bőrkabátból árad a tesztoszteron

Az Aquaman sztárja a Harley-Davidsonnal együttműködve dobott piacra egy masszív motoros dzsekit. Persze ha nincs motorod, akkor is jó lehet.

A Harley-Davidson és Jason Momoa ruházati brandje, az On The Roam együttműködést kötött a The Real McCoy céggel – akik többek között klasszikus bőrkabátokat újítanak fel -, hogy újraélesszék a hatalmas első zsebekkel dizájnolt “Cycle Champ” motoros dzseki.

A klasszikus dizájn az 1940-es évektől az 1960-as évekig számos verzióban megjelent, a most piacra dobott kabát a legkorábbi változatok előtt tiszteleg.

Ebből a bőrkabátból árad a tesztoszteron

A vaskos, prémium kabát növényi cserzésű lóbőrből készült, a The Real McCoy kézműves csapata gondoskodott a korszaknak megfelelő részletekről, beleértve az egyedi sárgaréz szegecseket és a Harleyra jellemző “D-zsebet”. Belül elegáns, vörös szatén bélés található és a címke, amelyen fel van tüntetve a limitált példányszám.

Ebből a bőrkabátból árad a tesztoszteron

Jason Momoa, akit a legtöbben a DC-filmek Aquaman-jeként és a Trónok harca Khal Drogo-jaként ismernek, lelkes Harley-gyűjtő, van egy garázsa tele amcsi motorokkal az 1930-as és 1940-es évekből, így ha valaki, akkor ő tökéletes arra, hogy hitelesen felkaroljon egy ilyen kezdeményezést.

Ebből a bőrkabátból árad a tesztoszteron

Momoa 2022 júliusban jelentette be, hogy az On The Roam ruházati márka a jövőben együttműködik a Harley-val és azóta már egy egész kollekciót piacra dobtak (pólókat, nadrágokat, kabátokat).

Ebből a bőrkabátból árad a tesztoszteron

A limitált kiadású Buco D-pocket „Cycle Champ” kabátért 2400 dollárt kérnek, amely átszámítva 830 ezer forint.

Forrás: Maxim
Kép(ek) forrása: Harley-Davidson