Style Fehér Patrik 2023. 11. 27.

Ilyen, ha a Louis Vuittonra bízzák a karácsonyi dekorációt

Az Egyesült Királyság legjobb szállodájának halljában már felállították az idei "karácsonyfát". A feladatot a Louis Vuitton oldotta meg a maga rendhagyó módján.

A londoni Claridge’s egy igazi klasszikus, angol stílusú hotel, abból is a legjobbak közé való, melyet jól bizonyít, hogy az Egyesült Királyság legjobb szállodája lett a 50 Best hoteleket rangsoroló listáján. Világsztárok adják itt egymásnak a kilincset: csak az elmúlt héten Elton John és Nicole Scherzinger vendégeskedett itt.

A hotelnek régóta partnere a Louis Vuitton: véletlen egybeesés, de a szállodát és a luxustáska-gyártót is 1854-ben alapították, így előszeretettel kérik fel a londoniak a divatcéget, hogy vegyen részt különböző projektjeiben. Most például a karácsonyi dekoráció fő elemének, a fának az elkészítése volt soron.

Az eredmény lenyűgöző a maga nemében, bár a szigorúan fenyőben gondolkodók csalódhatnak, hogy

a Claridge’s karácsonyfája Louis Vuitton-táskákból épül fel.

Ilyen, ha a Louis Vuittonra bízzák a karácsonyi dekorációt

Két nagy, nyitott bőrönd adja az alapot, melyek együttesen 5,2 méter magasak. A poggyászokra a szálloda matricája került, ez egyébként utalás Gaston-Louis Vuittonra, az alapító Louis Vuitton unokájára, aki annak idején utazgatásai során jól teleragasztgatta hotelek matricáival táskáját.

A nyitott táskák belsejében 15, függőlegesen állított krómdoboz található, ezekből áll össze a karácsonyfa formája. Az art deco építészeti stílusra emlékeztető alkotáson a díszeket 21 apró, természetesen a Louis Vuitton által tervezett figura testesíti meg.

Ilyen, ha a Louis Vuittonra bízzák a karácsonyi dekorációt

Mindezt látva rábíznád a Louis Vuittonra, hogy díszítse fel az otthonod az ünnepekre? Írd meg kommentben!

Forrás: Maybourne