Style Fehér Patrik 2024. 01. 12.

Álomlehetőséget kapott a Louis Vuittontól egy 13 éves srác

Rajzai annyira jól sikerültek, hogy felkeltették a divatmárka érdeklődését. Komoly jövő állhat a fiú előtt a divatiparban.

Nagyot fordult a világ az elmúlt hónapokban Milannal. A 13 éves francia srác édesanyja még novemberben posztolta a közösségi médiában fia rajzait, melyen egy általa elképzelt Louis Vuitton-kollekció skiccei szerepeltek.

A fiú figyelemzavarral küzd: az iskolapadban küszködik, azonban a kreatív dolgokban nagyon is remekel, ért a Photoshophoz és jól bánik a bőrrel is. A közösségi oldalakon először egy francia újságíró, Marie Gentric figyelt fel Milan munkásságára. Úgy gondolta, ezt másoknak is látnia kell: rögtön a Louis Vuittont kereste fel, hogy nézzék meg, mit alkotott a márkáért egyébként rajongó fiú.

A divatcég szakemberei elismerték a srácot, olyannyira, hogy egy egyhetes szakmai gyakorlatra is meghívták. Arról nincs infó, hogyan folytatódott a történet, szakértők szerint azonban komoly jövője lehet egy nap Milannak a divatszakmában. Édesanyja szerint a srác továbbtanulási tervei is ebbe az irányba tartanak.

Kép(ek) forrása: Gary Hershorn/Getty Images