Style Fehér Patrik 2024. 02. 28.

Titkos rekeszt rejt az óriáskosaras új cipője

Inkább vicces, mintsem praktikus Shaquille O'Neal legújabb cipője, melyet a Reeboktól kapott, és amelyet néhány szerencsés is megnyerhet.

Shaq O’Neal az 1990-es évek óta kirobbanthatatlan a szórakoztatóiparból. A 216 centis egykori kosaras abszolút élvezheti életét, hiszen még mindig kap megkereséseket, melyeket boldogan el is vállal. Most például a Pepsi döntött úgy, hogy a Reebokkal hármasban összefoghatnának, mint anno 1992-ben, a sportolói karrier elején.

Az új partnerség alapját a hivatalos magyarázat szerint az adja, hogy Shaq imádja a Pepsi Minit. Nem tudjuk, hogy ez mennyire igaz, viszont tény, hogy szórakoztató látni az óriási mancsokkal rendelkező embert, amint az átlagosnál is kisebb kólásdobozból – vagy éppen egy átlagembernek átlagos méretű palackból – próbál szürcsölni.

A gegre építve meg is alkotta a Reebok a ‘SNEAK’ER-t. A szójáték a tornacipő és a sneak (surranni, settenkedni) szavakat keveri, mégpedig azért, mert

az 56,5-es (!) méretű cipő talpában egy akkora lyukat alakítottak ki, ahová befér egy mini-Pepsi is.

Titkos rekeszt rejt az óriáskosaras új cipője

A cipő alapját az egyébként is a sportolóhoz köthető Reebok PUMP Shaq Attaq adja, csak most csináltak belőle egy kékebb-feketébb, lyukas talpú verziót. Jó kérdés, hogy valóban kihasználja-e a sztár egy ilyen lábbeli adottságait, hiszen nem életszerű, hogy egy lábon hordott, felrázott kólát felbontson valaki.

Dísztárgyként vagy egy gyűjtemény részeként azonban simán megállja a helyét – valószínűleg ez lesz azoknak a szintén 56,5-es cipőknek a sorsa is, melyeket március 5-én sorsolnak ki azok között, akik korábban játszottak a Pepsi vonatkozó közösségi médiás játékán.

Forrás: Pepsi