Style Kovács Miklós 2024. 07. 19.

Eredeti Deadpool-sneakernek örülhetnek a rajongók

Már teljes fordulaton pörög a Deadpool és Rozsomák mozifilmhez köthető marketinges úthenger, az Adidas is előállt a maga termékeivel.

Jönnek a marveles cuccok, vásárlásra csábító, karakterekhez köthető mindenféle termék ömlik a rajongókra. 2024-ben az edzőcipők korában pedig óriási ziccert hagy ki, aki nem társul valamelyik nagy cipőgyártóval. A Disney és a Marvel természetesen nem hagyta ki ezt a lehetőséget, és a harmadik Deadpool-film jövő heti premierje alkalmából egyedi csukákat dobnak piacra az Adidassal együttműködve. 

Ez az első Deadpool által inspirált Adidas-kollekció, augusztus 1-jétől lesz elérhető egyes piacokon.

Természetesen pólók is vannak kiegészítőként (fotó: adidas | Marvel Studios)

Természetesen pólók is vannak kiegészítőként (fotó: adidas | Marvel Studios)

A kollekció a két karakter színeiben készül, Deadpool cipői vörös-feketék, míg Rozsomák tornacsukái a képregényes ruházat ikonikus sárga-kék színvilágát idézik meg. A főszereplők alakja a cipők hátulján is megjelenik, a Rivalry Low típusú, lapos talpú sneaker mellett pedig van Deadpool témájú stoplis, Electric cleat modell is.

Eredeti Deadpool cipőnek örülhetnek a rajongók

Érdekes kiegészítő a kis szütyő, amely a Deadpool-modellek mellé jár: ez a nagypofájú, halhatatlan zsoldos ruházatán található hasonló tárolókra utal. A kollekció az Adidas és a Marvel többéves kapcsolatára épül, amely korábban is eredményezett már hasonló együttműködést, például a “Fekete Párduc: Wakanda Forever” esetében.

Eredeti Deadpool cipőnek örülhetnek a rajongók

A film az Amerikai Egyesült Államokban 2024. július 26-án, míg Magyarországon, szinkronizálva egy nappal korábban jelenik meg a mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában. A főbb szerepekben Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni és Matthew Macfadyen látható.

Forrás: adidas | Marvel Studios
Kép(ek) forrása: adidas | Marvel Studios