Style Fehér Patrik 2024. 04. 26.

Személyesen Deadpool gyártja az új Deadpool-film italát

A Deadpoolt alakító Ryan Reynolds résztulajdonos egy ginkészítő cégben is, így aligha volt kérdés, hogy a legszórakoztatóbb szuperhős saját italt kap.

2024 nyarán új erőre kaphatnak a szuperhősfilmek, ugyanis érkezik a közönségkedvenc és egyben már-már antihős Marvel-karakter új filmje, a Deadpool & Rozsomák. Az érkező alkotás körül óriási a hype, igazából nem is szorulna semmilyen segítségre, azonban a főszereplő bőrébe bújó Ryan Reynolds saját üzleti kapcsolatait is kihasználja a sikerek növelésére.

Az Alpine Forma-1-es csapatában is érdekelt színész résztulajdonos az Aviation American Gin nevű ginkészítő cégben, mellyel állítása szerint még az első Deadpool-film forgatásának idején találkozott. Akkor kezdődött el a munkakapcsolat, melyből “több száz héttel és itallal később” megszületett a Deadpool & Rozsomák-gin.

Maga az ital egyébként nem extra a többi termékhez képest, “csupán” a palackja különleges. Egyértelműen gyűjtői darabnak szánják a limitált kiadású, fekete alapszínű, piros részletekkel dekorált 750 ml-es üveget, melyre hatféle, különböző mintázatú címke kerülhet.

Személyesen Deadpool gyártja az új Deadpool-film italát

A legnagyobb rajongóknak a gyártó tájékoztatása szerint az amerikai, a kanadai, az ausztrál és a brit piacot kell fürkésznie az italok után, itt kapható majd ugyanis nyár elejétől a 42 százalék alkoholtartalmú gin. Ára épp annyi lesz, mint a hagyományos palackoké, ez jelenleg 11-13 ezer forint körül alakul – elképzelhető azonban, hogy a nagy rajongói kereslet miatt ez idővel felfelé fog mozogni.

Forrás: Aviation American Gin