Style Erdős Norbert 2024. 07. 30.

Olimpiai aranyat húzott a lábára a rapper

Új kollekciót adott ki a párizsi olimpiára a Skechers és Snoop Dogg, amelynek a megkoronázása egyértelműen egy arany tornacipő.

Az amerikai rapper vitte az utolsó szakaszon az olimpiai lángot Párizsban, de itt nem ért véget Snoop Dogg szerepvállalása a nyári világjátékokon, ugyanis az NBC tudósítójaként is dolgozik az olimpián. 

Persze a világ egyik legismertebb szövegládája nem jelenhet meg akárhogy, szóval összedugta a fejét a Skechers cipővállalattal és elkészült – naná, hogy arany színben! – a teljesen egyedi tornacipő Snoop számára.

Aranycipő készült az olimpiára

A cipő a zenész és a Skechers párizsi olimpiára készült kollekciójának ékköve. Az alábbi felvételen látható is, ahogy Snoop Dogg stílusosan ebben a cipőben viszi a lángot:

 

A kollekció egyébként öt modellből áll, amelyeket az amerikai zenész, producer – és olimpiai tudósító – fog felváltva hordani a 2024. évi nyári olimpiai játékok alatt.

Aranycipő készült az olimpiára

Az egyik, a graffitimintás, fehér lépő talpa egy futópályát mintáz, és a Snoop által elhíresült mondatát írták fel rá:

“Csak magammal versenyzek”

Aranycipő készült az olimpiára

Snoop Dogg

A legismertebb nyugati parti (USA) rapper idén már 51 éve, 1971-ben látta meg a napvilágot Calvin Cordozar Broadus Jr. néven. Zenei karrierje 1992-ben kezdődött, amikor Dr. Dre felfedezte, és akinek The Chronic című debütáló albumán is közreműködött. Karrierjének egyik érdekessége, és egyben fájó pontja, hogy összesen 17 alkalommal jelölték Grammy-díjra, de egyszer sem kapta meg.

 

Galéria

6 fotó megtekintése
Forrás: Maxim
Kép(ek) forrása: Skechers