Style Fehér Patrik 2024. 09. 12.

A tévézés új csúcsát testesíti meg ez a készülék

Nem kell még lesajnálni a tévézést mint szórakozási formát, főleg, ha egy ilyen készülék van az otthonodban. A C SEED legújabb készülékét már bekapcsolni is élmény.

Alapvetően lassúnak mondhatjuk, ha egy tévékészülék csak 45 másodperc alatt jut el a távirányító gombjának megnyomásától a bekapcsolásig. A C SEED legújabb alkotásánál azonban épp ez az egyik látványosság. Az osztrák gyártó N1 nevet viselő tévéje az otthon letisztult luxuskiegészítőjéből változik érzékszerveket lenyűgöző szórakoztatóközponttá.

Egy tévé leírásánál mindig a technikai részletekkel kezdenek a gyártók, ám ez jelen esetben nem így van. Az N1-nél a C SEED először azt emeli ki, milyen borításváltozatok érhetőek el készülékükhöz. A szoba enteriőrjéhez megfelelően választható ezüstös-fémes vagy épp faburkolat, de a fekete zongoralakk vagy a teljesen színes külső is opció.

A képre kattintva galéria nyílik!

8 fotó megtekintése

Technikai szempontból is meglépi a szintet az N1 tévé, mely 103, 137 és 165 (!) colos képátlójú változatokban is kapható – utóbbi 4,2 méteres átmérőt jelent, a készülék magassága három méter. Minden esetben 4K-felbontás és 64 millió szín jelenik meg a MicroLED kijelzőn, melyet 100 ezer óra üzemidőre hitelesítettek. Betekintési szöge is remeknek mondható 170 fokos értékével.

Ahogy a tévék, úgy áruk sem mondható hétköznapinak: az elérhető információk alapján a legkisebb modell is átszámítva közel 40 millió forintba kerül.

Forrás: C SEED