Life FIRSTCLASS 2024. 05. 03.

Újabb álommelót hirdettek, a vesztest is jutalmazzák

12 pár 24 tagja életre szóló lehetőséget kap ezen a nyáron: csak utazgatniuk kell, amihez pénzt is kapnak, belekóstolhatnak az utazó influenszerek életébe.

A fiatalok többsége karrierlehetőségként is tekint a közösségi médiára, a Morning Consult 2023-as jelentése alapján 10-ből közel 6 Z generációs örömmel lenne influenszer, ha lehetősége lenne rá. A tavalyi év után ismét lehetősége nyílik erre néhány szerencsésnek, ugyanis igazi álommelót hirdetett meg a Kiwi.com: világutazó hekkernek (World Travel Hacker) lehet jelentkezni hozzájuk a nyárra.

Mindehhez csak annyit kell tenni, hogy az utazni vágyók 2024. június 19-ig posztoljanak arról, hogy miért lennének alkalmasak World Travel Hackernek, majd mutassák be, hogy ha tehetnék, kivel utaznának. A különleges nyári munka iránt érdeklődőknek a legtutibb utazós spórolási tippjeiket is be kell mutatniuk, ugyanis a szervező célja az, hogy az utazást mindenki számára elérhetővé tegye.

A tavalyi felhívásra – amikor 6 párt kerestek, de végül a színvonalas pályázatok magas száma miatt hetet választottak ki – a világ 73 országából 1200 pályázat érkezett, ebből 91 Magyarországról. Már akkor is pályáztak Európán kívülről, pedig tavaly csak a kontinensen élők előtt nyitották meg a lehetőséget. Most viszont már jóval több, 12 pár utazhat el 10 000 eurót (3,9 millió forintot), és pályázókat Európa mellett már az Amerikai Egyesült Államokból is várják.

Újabb álommelót hirdettek, a vesztest is jutalmazzák

Tavalyhoz hasonlóan a megspórolt összeget idén is megtarthatják a párok. Ám ha a tendencia folytatódik, akkor mindenki további utazásokra fordítja a megmaradt összeget. A tavalyi nyertes párosok magyar tagja, Orsi és férje így például Dél-Amerikát fedezték fel.

Az idei kampányban nemcsak több pár vehet részt, de az is nyer, aki nem kerül be a 12 kiválasztott közé. Néhány bejegyzés a közösségi oldalakon akár 100 euró értékű utalványt is érhet. A programra itt lehet jelentkezni.

Forrás: Kiwi.com
Kép(ek) forrása: Getty Images